«Έχουν συγκαλύψη την αλήθεια»: Εξοργıσμένος Κασσελάκης για τη τραγωδία στα Τέμπη, η αποκάλυψη σε συγγενείς θυμάτων

October 30, 2023
Ο Κασσελάκης είναι εξοργισμένος για την τραγωδία στα Τέμπη και έχει συγκαλύψει την αλήθεια από τους συγγενείς των θυμάτων.

Έχουν συγκαλύψη την αλήθεια: Εξοργıσμένος Κασσελάκης για τη τραγωδία στα Τέμπη, η αποκάλυψη σε συγγενείς θυμάτων


Διαφ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Πάνο Ρούτσι, πατέρα του 22χρονου Ντένις Ρούτσι, ενός από τα θύματα στην τραγωδία των Τεμπών, στη Θεσσαλονίκη.

Σε ανάρτησή του στο Χ, πρώην Twitter, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε “Είχε πολλά όνειρα. Όχι μόνο αυτός. Όλα τα παιδιά που χάθηκαν…”, και παραθέτει βίντεο με απόσπασμα από τη συζήτηση που είχαν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων στην τραγωδία των Τεμπών

Ο πατέρας του άτυχου νέου ζήτησε από τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης “αν μπορείτε να κάνετε κάτι για να μην συγκαλυφθεί αυτό το πράγμα”, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι “θα κάνω τα πάντα για να μην ξεχαστεί και να μπορείτε να έχετε κάποια δικαιοσύνη. Δεν είσαι μόνος σου. Σε προσωπικό επίπεδο είμαι δίπλα σου όσο μπορώ, αλλά δεν είσαι μόνος σου, έχεις μια ολόκληρη κοινωνία δίπλα σου. Θα παλέψουμε όσο πάει, και νομικά και κοινωνικά”.

Αιχμές του Στέφανου Κασσελάκη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε, επίσης, πως όταν έγινε “το έγκλημα” στα Τέμπη σκέφτηκε τότε πως είναι δυνατόν αυτό το πράγμα να συμβαίνει στην Ελλάδα το 2023 και πρόσθεσε πως βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πηγαίνει στις 31 Μαρτίου στον Φράχτη, αναλογίστηκε τι θα σκεφτόταν ένας πατέρας ή μια μητέρα ενός από αυτά τα παιδιά, “βλέποντας τον πρωθυπουργό να πηγαίνει να βγάζει ένα θέμα από το πουθενά, αντί να έχει την ταπεινότητα να καταλάβει τι έγινε στη χώρα”.

Έπειτα οπρόεδρος του ΣΥΡΙΖA-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε και στη Λάρισα όπου συναντήθηκε με συγγενείς θυμάτων από το δυστύχημα των Τεμπών για να συζητήσει μαζί τους.

Ο ίδιος αφού άκουσε τους συγγενείς, τους έδωσε τα συλλυπητήρια του, τονίζοντας πως “είμαι εξοργισμένος και νευριασμένος για τη συγκάλυψη που φαίνεται να διαπράττεται μπροστά στα μάτια μας”.

Παράλληλα τόνισε πως “ό, τι περνάει από το χέρι μας θα το πράξουμε για να υπάρχει πλήρης δικαιοσύνη για εσάς” ενώ μιλώντας για το δυστύχημα είπε ότι “έχει γίνει ένα έγκλημα στα Τέμπη όπου βλέπουμε δυο τρένα να συγκρούονται με ξεκάθαρα ανθρώπινο παράγοντα”.

“Το δικό μας κόμμα είχε φέρει στην Βουλή πριν το έγκλημα ερωτήσεις για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων, λαμβάνοντας την ειρωνεία του αρμόδιου υπουργού. Ενός υπουργού ο οποίος παραιτήθηκε για να διευκολύνει το αφεντικό του και μετά είχε το θράσος να ξανακατέβει για βουλευτής, προφανώς για να διατηρήσει την ασυλία του”, είπε ο κ. Κασσελάκης στους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.

width=2048

width=2048

width=2048

width=2048


Πηγή

Διαβάστε επίσης: