Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τα αίτια θανάτου του Τσάντλερ -Τι έδειξε η νεκροψία, αυτά βρήκε η αστυνομία σπίτι του

October 30, 2023
Οι φόβοι για τα αίτια θανάτου του Τσάντλερ επιβεβαιώθηκαν – Η νεκροψία αποκάλυψε τι συνέβη, αυτά ανακάλυψε η αστυνομία στο σπίτι του.

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τα αίτια θανάτου του Τσάντλερ -Τι έδειξε η νεκροψία, αυτά βρήκε η αστυνομία σπίτι του


Διαφ.

Ο Μάθιου Πέρι “έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, με την είδηση να προκαλεί σοκ σε όλο τον κόσμο και κυρίως σε όσους έβλεπαν τα “Φιλαράκια”.

Ειδικότερα, ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια εντοπίστηκε νεκρός σε υδρομασάζ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, με την αιτία του θανάτου του να παραμένει ακόμα άγνωστη.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατό του Μάθιου Πέρι

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες δημοσίευσε χθες, Κυριακή, την πρώτη του αναφορά για τον θάνατο του ηθοποιού.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία ενημέρωσε διαδικτυακά το αρχείο της, υπογραμμίζοντας ότι η αιτία θανάτου είχε αναβληθεί, περιμένοντας τις τοξικολογικές εξετάσεις και περαιτέρω έρευνα, η οποία μπορεί να χρειαστεί εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Όπως αναφέρει το TMZ, δεν υπάρχει υποψία δολοφονίας, δεν βρέθηκαν παράνομα ναρκωτικά στο σπίτι του, αλλά πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Δεν υπήρχαν ναρκωτικά η παράνομα φάρμακα στις εγκαταστάσεις, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι, επισημαίνει το TMZ.

Ήταν γνωστό πως ο ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας, καθώς είχε διαγνωστεί με καταθλιπτική διαταραχή και ο εθισμός του στο αλκοόλ και τα αναλγητικά χάπια ήταν κάτι που τον ταλαιπωρούσε για χρόνια.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, επικαλούμενη πηγές της αστυνομίας, βρέθηκαν σπίτι του συνταγογραφούμενα αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά, νόμιμα χάπια.

Επιπλέον, βρέθηκε ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), καθώς ο ηθοποιός ήταν επί σειρά ετών μανιώδης καπνιστής και αυτό άφησε αποτύπωμα στην υγεία του.

Μία λεπτομέρεια από την έκθεση νεκροψίας του, είναι ότι αναφέρεται πως πέθανε στην κατοικία του -και ότι το σώμα του είναι έτοιμο να αφεθεί στην οικογένειά του για ταφή/καύση.

Όπως αναφέρει το ΤΜΖ, ο ηθοποιός είχε πάει να παίξει picklball, το πρωί του Σαββάτου και όταν γύρισε σπίτι του, έστειλε τον βοηθό του να του κάνει κάποιες δουλειές.

Όταν ο βοηθός του γύρισε στο σπίτι μετά από 2 ώρες, τον βρήκε αναίσθητο και ειδοποίησε τις Αρχές.

Στην αυτοβιογραφία του, με τίτλο “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir”, αποκάλυψε ότι η κατάχρηση οπιοειδών τον οδήγησε σε ρήξη παχέος εντέρου όταν ήταν 49 ετών. Ήταν σε κώμα για δύο εβδομάδες και παρέμεινε για μήνες στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να του δίνουν δύο τοις εκατό πιθανότητες επιβίωσης, έγραφε ο ίδιος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός χρειάστηκε 14 χειρουργικές επεμβάσεις για την αποκατάσταση της κοιλιακής βλάβης και παραδέχτηκε ότι είχε πάει σε κέντρο απεξάρτησης 15 φορές, όλα αυτά τα χρόνια, με την ελπίδα να σταματήσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

“Αυτό με το οποίο εκπλήσσομαι περισσότερο είναι η ανθεκτικότητά μου”, τόνισε στο People, την προηγούμενη χρονιά, ενώ αναφερόμενος στο βιβλίο, συμπληρώνει “ο τρόπος με τον οποίο μπορώ να υπερπηδήσω όλα αυτά τα βασανιστήρια. Θέλοντας να πω την ιστορία, παρόλο που είναι λίγο τρομακτικό να πεις όλα σου τα μυστικά σε ένα βιβλίο, δεν άφησα τίποτα απ’ έξω. Όλα είναι εκεί μέσα.”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: