Όλοι σήμερα κλαίνε τον Παναγιώτη: Θρήνος για τον 35χρονο ναυαγοσώστη, πέθανε με φρικτό τρόπο σε μία στιγμή

October 30, 2023
Ο Παναγιώτης προκαλεί σήμερα συλλυπητήρια: Θλίψη για τον 35χρονο ναυαγοσώστη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή με έναν φρικτό τρόπο σε ένα μόνο λεπτό.

Όλοι σήμερα κλαίνε τον Παναγιώτη: Θρήνος για τον 35χρονο ναυαγοσώστη, πέθανε με φρικτό τρόπο σε μία στιγμή


Διαφ.

Ο Παναγιώτης Σάββας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, την περασμένη Παρασκευή, στην Πάφο, σκορπώντας τη θλίψη.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε όταν μηχανή που οδηγούσε ένας 35χρονος, στον κύριο δρόμο Πόλης Χρυσοχούς – Πωμού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκρούστηκε με το ποδήλατο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας.

Ο Παναγιώτης Σάββας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Από το τροχαίο δυστύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά και οι δύο οδηγοί, με τον 38χρονο ποδηλάτη, που διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, να διαπιστώνεται ο θάνατός του.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ναυαγοσωστικός Όμιλος Κινύρας Πάφου αποχαιρετά τον αδικοχαμένο άνδρα, υπογραμμίζοντας ότι δυστυχώς χάσαμε έναν λεβέντη αθλητή συνάδελφο από το σώμα των Ναυαγοσωστών Πάφου. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχήν του και να δώσει κουράγιο και παρηγοριά στους φίλους και συγγενείς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 35χρονος μοτοσικλετιστής διακομίσθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.

Σκοτώθηκε

width=281


Πηγή

Διαβάστε επίσης: