Νεκρά μωρά στην Πάτρα: “Έπινα 5 ποτήρια βότκα κάθε βράδυ. Ήμουν ήδη 7,5 μηνών όταν κατάλαβα ότι είμαι έγκυος”

October 30, 2023
Νεκρά μωρά στην Πάτρα: Κατανάλωνα 5 ποτήρια βότκα κάθε βράδυ. Ήμουν ήδη στον 7,5ο μήνα όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος.

Νεκρά μωρά στην Πάτρα: Έπινα 5 ποτήρια βότκα κάθε βράδυ. Ήμουν ήδη 7,5 μηνών όταν κατάλαβα ότι είμαι έγκυος


Διαφ.

Η 23χρονη Ειρήνη, μητέρα των δύο νεκρών βρεφών στην Πάτρα, μίλησε για τις εγκυμοσύνες της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε, ενώ απειλεί με μηνύσεις όποιον την κατηγορήσει ότι έβλαψε τα παιδιά της ή έπαιρνε ναρκωτικά.

Όπως υπογράμμισε η μητέρα των δύο νεκρών βρεφών κατάλαβα 7,5 μηνών ότι είμαι έγκυος. Είχα δύο μήνες περίπου για να γεννήσω. Δεν το είχα καταλάβει. Τυχαία επέστρεψα στο πατρικό μου και από την ενόχληση που είχα, κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος. Κάτι με πόναγε χαμηλά και συμπλήρωσε δεν ήξερα καν ότι ήμουν έγκυος κι έπινα πέντε ποτήρια βότκα κάθε βράδυ, άντε έξι.

Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, επεσήμανε σταμάτησα το σχολείο στην πρώτη γυμνασίου. Ξεκίνα να δουλεύω σε ηλικία 13 ετών. Ξεκίνησα να δουλεύω γιατί έπρεπε να βοηθήσω και τον εαυτό μου. Έπρεπε να βοηθήσω λίγο και τη μαμά μου, ό,τι μπορούσα έκανα. Όταν πήγα να δουλέψω η μαμά δεν εργαζόταν, ήταν στο σπίτι.

Ποιους απειλεί με μηνύσεις η 23χρονη Ειρήνη

Στο μεταξύ, μηνύσεις ετοιμάζει η 23χρονη Ειρήνη, τη στιγμή που η έρευνα για την υπόθεση θανάτου των δύο βρεφών της βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πληροφορίες του Star και της Άννας Σταματιάδου κάνουν λόγο ότι θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όποιον την ταυτίζει με την κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα ή αφήνει υπόνοιες ότι έβλαψε τα παιδιά της και έπαιρνε ναρκωτικά.

Άσχημη η ψυχολογική κατάσταση της 23χρονης Ειρήνης

Η 23χρονη είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φιλοξενείται σε συγγενικό της πρόσωπο στον Πειραιά, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα και η μητριά της.

Όπως σημείωσε στο Star για το δεύτερο μωρό κοιμόμουν και ξυπνούσα μαζί του. Ήταν η παρέα μου, η αγάπη μου. Έδινα και έπαιρνα αγάπη από αυτήν, την αγάπη που εγώ στερήθηκα ως παιδί.

Η 23χρονη αδυνατεί να διαχειριστεί το συναίσθημά της, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να μιλάει πολύ και άνετα στις κάμερες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: