Έξαλλη η Μαριάννα Τουμασάτου: «Κάθε καλοκαίρι μας χώριζαν με τον άντρα μου! Ρωτήσαν την μάνα και την πεθερά μου»

May 2, 2024

Έξαλλη η Μαριάννα Τουμασάτου: «Κάθε καλοκαίρι μας χώριζαν με τον άντρα μου! Ρωτήσαν την μάνα και την πεθερά μου»


Διαφ.

Στο πλαίσιο της εκπομπής «Happy Day», η Μαριάννα Τουμασάτου συνομίλησε με τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου για την παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, τον Αλέξανδρο Σταύρου, και στα χαρακτηριστικά που την εντυπωσίασαν και την έκαναν να ερωτευτεί, καθώς και στο θέμα της μητρότητας μετά τα 40.

Μαριάννα Τουμασάτου

Τα όσα ανέφερε:

«Στον σύζυγό μου ερωτεύτηκα τα πάντα. Την καλοσύνη του, την ευγένειά του, την ειλικρίνειά του και με έχει βοηθήσει και ψυχολογικά βεβαίως. Μου έλεγε από την αρχή, όταν είχα πιεστεί με διάφορα πράγματα ότι θα με βοηθήσει να κάνω ψυχοθεραπεία κι αν αυτό έφερνε αλλαγές, ήταν πρόθυμος να τις βιώσει προκειμένου εγώ να είμαι καλά. Κι εγώ αυτό το λέω αγάπη» εξομολογήθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Κάθε καλοκαίρι μάς χώριζαν τα Μέσα γιατί δεν είχαν άλλα θέματα. Την πρώτη φορά που είδαμε με τον άντρα μου ότι μας χώρισαν τα Μέσα, σκοτιστήκαμε… Άμα ξέρεις ότι δεν χωρίζεις, σε νοιάζει αν σου λένε ότι χωρίζεις; Ρωτήσανε δυο τρεις, τη μάνα μου και την πεθερά μου κι εκείνες απάντησαν ότι τα παιδιά είναι μία χαρά στο σπίτι, τελείωσε η συζήτηση» πρόσθεσε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Ακόμη, τόνισε ότι η μητρότητα της άλλαξε τον ορίζοντά της. «Έγινα μαμά στα 43, έχει μεγάλη σημασία όταν μία γυναίκα γίνεται μαμά στα 22, στα 25 και στα 28 κι άλλο όταν γίνεται μία γυναίκα μαμά στα 43. Θυμάμαι κάθε μέρα της κόρης μου, που είναι σήμερα 12 ετών. Ήταν πανεύκολο μωρό, ήταν υπέροχη».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Γιατί; Πόσα αντίο;»: Διπλό χτύπημα για την Μαριάννα Τουμασάτου, νεκροί σε μία μέρα δύο αγαπημένοι της άνθρωποι

Απανωτά ήταν τα χτυπήματα χθες 14/4 καθώς εκτός από τον Γιάννη Φέρτη, έφυγε από τη ζωή και ο μουσικός παραγωγός, Σταμάτης Γιατράκος.

Τα social media γέμισαν με μηνύματα θλίψης και μεταξύ αυτών που είναι συντετριμμένοι από τους δύο αυτούς θανάτους είναι και η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε δύο αναρτήσεις στα social media.

Αρχικά, πόσταρε μια φωτογραφία του Σταμάτη Γιατράκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών.

Ο γνωστός μουσικός επιμελητής και παραγωγός είχε επενδύσει με τις μουσικές του επιλογές σειρές της τηλεόρασης, αλλά και θεατρικές παραστάσεις, ενώ παράλληλα μας κρατούσε συντροφιά για πολλά χρόνια μέσα από πολλούς και γνωστούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Ορισμένες μουσικές επιλογές του Σταμάτη Γιατράκου που αγαπήσαμε “έντυσαν” επιτυχημένες σειρές όπως οι Σαββατογεννημένες, η Τούρτα της μαμάς, Τα μυστικά της Εδέμ, οι Άγριες Μέλισσες, το 50-50, η Πολυκατοικία, οι Εντιμότατους Κερατάδες.

«Γιατί ρε Σταμάτη; Μουσικές στον δρόμο σου», έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Λίγες ώρες μετά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία του Γιάννη Φέρτη και αρκέστηκε να γράψει:

«Πόσα αντίο να χωρέσει μια Κυριακή; Θα μας λείψεις…».

Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής 14/04 γεμίζοντας θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο, σε ηλικία 86 ετών.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: