Τραβάει τη γρουσουζιά σαν μαγνήτης: Το φυτό που φέρνει κακοτυχία στο σπίτι, αν το έχετε πετάξτε το αμέσως

October 30, 2023

Τραβάει τη γρουσουζιά σαν μαγνήτης: Το φυτό που φέρνει κακοτυχία στο σπίτι, αν το έχετε πετάξτε το αμέσως


Διαφ.

Οι κανόνες του Φενγκ Σούι προσφέρουν πολλούς τρόπους για να αυξήσετε τη θετική ενέργεια στο σπίτι σας, αλλά είναι σημαντικό να τους εφαρμόζετε σωστά. Ένας από αυτούς τους κανόνες είναι ότι τα φυτά έχουν τη δυνατότητα να απορροφούν αρνητική ενέργεια, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι. Ενώ αυτό είναι αλήθεια, η καλή φροντίδα των φυτών σας μπορεί να αυξήσει τη θετική ενέργεια Qi (Τσι) στο σπίτι σας.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις στον κανόνα αυτό. Κάποια φυτά μπορεί να λειτουργούν αντίθετα από αυτό που επιθυμείτε, προσελκύοντας αρνητική ενέργεια. Επίσης, πρέπει να αποφεύγετε τα αποξηραμένα λουλούδια, καθώς αυτά μπορεί να προσελκύσουν αρνητική ενέργεια. Επιλέγοντας τα φυτά και τη διακόσμηση στο σπίτι σας με προσοχή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιο θετικό και ενεργητικό περιβάλλον.

Φενγκ Σούι: To λουλούδι της “αρνητικής ενέργειας”

Είναι αλήθεια ότι τα αποξηραμένα λουλούδια μπορούν να λύσουν τα χέρια από άποψη περιποίησης και ενασχόλησης, και μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για διακόσμηση που διαρκεί στον χρόνο. Κάθε άτομο έχει τις προτιμήσεις του όταν πρόκειται για διακόσμηση και περιποίηση του σπιτικού περιβάλλοντος.

Ωστόσο, αν ακολουθείτε τους κανόνες του Φενγκ Σούι τα αποξηραμένα λουλούδια, μπορεί να μην αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τη διακόσμηση στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας. Σε κάθε περίπτωση, η διακόσμηση του σπιτικού σας περιβάλλοντος πρέπει να αντανακλά τις προσωπικές σας προτιμήσεις και να δημιουργεί ένα θετικό και ευχάριστο περιβάλλον για εσάς.

Αποξηραμένα φυτά: «Απαγορευτικά» για το Φενγκ Σούι;

Και που λες, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, τα νεκρά λουλούδια καθώς και αυτά που βρίσκονται σε διαδικασία αποσύνθεσης (αργοπεθαίνουν δηλαδή) είναι μαγνήτης αρνητικής ενέργειας για το σπίτι και το γραφείο. Γενικότερα, ο αρχαίος κινέζικος κανόνας λέει ότι οποιοδήποτε αντικείμενο θυμίζει θάνατο ή σταδιακή αποσύνθεση, δεν είναι καλό για την ενέργεια του σπιτιού.

Επομένως, όταν τα λουλούδια αποξηραίνονται, θεωρούνται «νεκρά» από άποψη θετικής ενέργειας, καθώς δεν έχουν ζωή, απορροφώντας τελικά τη θετική ενέργεια που υπάρχει στο δωμάτιο. Αποτελούν πηγή Γιν Τσι (yin qi) που συνδέεται με το θάνατο. Δεν έχουν την ίδια ζωτική ενέργεια με φυτά σε γλάστρες ή τα φρεσκοκομμένα λουλούδια. Νομίζω πως έγινα 100% κατανοητή. Δεν χρειάζεται να σου πω τίποτα παραπάνω.

Και κάτι ακόμα, όπως τα αποξηραμένα λουλούδια, έτσι και τα πλαστικά ή τεχνητά λουλούδια εκρέουν αρνητική ενέργεια σύμφωνα με το Φενγκ Σούι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: