Φουλ ερωτευμένος ο Πλεύρης: «Με τη Τζόρτζια, έγινα πάλι 25 χρονών, ξενυχτάω και περνάω καλά τα βράδια»

October 30, 2023

Φουλ ερωτευμένος ο Πλεύρης: «Με τη Τζόρτζια, έγινα πάλι 25 χρονών, ξενυχτάω και περνάω καλά τα βράδια»


Διαφ.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σε συνέντευξή του στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου, μίλησε για τη σχέση του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, για το ενδεχόμενο γάμου και αποκάλυψε πως θα στείλει εξώδικο σε γνωστό παρουσιαστή.

Ερωτευμένος ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Όπως υπογράμμισε ο νομικός και συγγραφέας «είμαι ερωτευμένος, δεν φαίνεται; Ανανεωμένος, έγινα 25 χρονών, φοβόμουν να γίνω 20 μην τυχόν με καλέσουν στο στρατιωτικό. Ζω μια περίοδο που είμαι ευτυχής. Βγαίνουμε, πηγαίνουμε σε διάφορα κέντρα, διασκεδάζουμε. Με τις συζητήσεις που κάνουμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και έτσι αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Πήγα να την απολαύσω από κοντά στη σκηνή και μου άρεσε πολύ, ήταν πολύ καλή».

Εξώδικο του Κωνσταντίνου Πλεύρη σε γνωστό παρουσιαστή

Σχετικά με το ενδεχόμενο γάμου, ο 83χρονος επεσήμανε «το τι θα γίνει στο μέλλον δεν μπορώ να το προεξοφλήσω. Δεν σκέφτομαι να παντρευτώ, αλλά αν κάνω γάμο, θα έκανα σίγουρα θρησκευτικό», ενώ για τα σχόλια για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, πρόσθεσε «δεν με ενοχλούν τα δημοσιεύματα που γράφουν για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας, γιατί είναι αλήθεια».

Ερωτηθείς αν θα κινηθεί νομικά για κάποια από τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί, σημείωσε «δεν θέλω να κινηθώ νομικά για όσους γράφουν αρνητικά πράγματα για τη νέα μου σχέση. Θα στείλω απλά ένα εξώδικο σε γνωστό τηλεπαρουσιαστή, γιατί λέει ότι οι απόψεις μου έχουν καταδικαστεί και ότι είμαι λάτρης του Χίτλερ».

Όσον αφορά το πως βλέπουν τη σχέση του τα παιδιά του, τόνισε «τα παιδιά μου δεν ενδιαφέρονται, ούτε εγώ ενδιαφέρομαι για να μάθουν τα παιδιά μου τι θα κάνω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: