Απάντησε με 9 λέξεις: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα είπε… όλα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

October 31, 2023

Απάντησε με 9 λέξεις: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος τα είπε… όλα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη


Διαφ.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα», για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με αφορμή την εμφάνισή του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και την επιμονή της να γυρίσει ξανά στο «Χαμογέλα και πάλι».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ερωτηθείς για το πώς θα αντιδρούσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αν μάθαινε ότι έχει νέο δεσμό, ο πρώην παίκτης του survivor απάντησε «δεν νομίζω να την ενδιαφέρει αν βρω εγώ κοπέλα. Θα την ενδιαφέρει την Ευρυδίκη αν βρω εγώ κοπέλα; Γιατί; Δεν είναι η Ευρυδίκη τώρα με ένα αγόρι;».

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εδώ και καιρό, είναι σε σχέση με τον 43χρονο Γρηγόρη Μόργκαν, έναν μουσικό, που παίζει ντραμς και είχε συμμετάσχει στον δεύτερο κύκλο του «Nomads», στον ΑΝΤ1, ενώ ήταν επί τέσσερα χρόνια σύντροφος της Πηνελόπης Αναστασοπούλου.

Η στήριξη του Κωνσταντίνου Βασάλου στη φίλη του Βάλια Χατζηθεοδώρου

Εξάλλου, σε ερώτηση για τον χωρισμό της φίλης του, Βάλιας Χατζηθεοδώρου, από τον Πέτρο Πυλαρινό, ο Κωνσταντίνος Βασάλος επεσήμανε «δεν νομίζω ότι θέλει στήριξη από μένα η Βάλια αυτήν την περίοδο. Είναι μια δυνατή γυναίκα, μπορεί να τα βγάλει εις πέρας και μόνη της».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: