Απόστολος Γκλέτσος για την εμπειρία του με τους άνδρες: «Δεν μετανιώνω για τίποτα»

November 1, 2023

Απόστολος Γκλέτσος για την εμπειρία του με τους άνδρες: «Δεν μετανιώνω για τίποτα»


Διαφ.

Σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε σχετικά με την τοξική αρρενωπότητα και το πρότυπο του σκληρού άνδρα.

Όπως είπε, το πρότυπο του «σκληρού αρσενικού» τον «κυνηγούσε» στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που έχουν φέρει παλαιότερες δηλώσεις του, όπως το περίφημο «ψάρι που ψήνεται κι από τις δύο μεριές». Πριν χρόνια είχε αποκαλύψει: «Ο μόνος που έχει πάει με άντρα και το λέει είμαι εγώ» και σήμερα, ο ίδιος τονίζει στο «Πάμε Δανάη», ότι δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα έχει πει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός: «Εγώ είμαι ταγός, είμαι το κριάρι που μπαίνει μπροστά. Τι θα πει τώρα το κάθε τσ…, ο κάθε καημένος και η κάθε κακομοίρα… Ότι “ο Γκλέτσος είναι αδερ… ή ότι “ο Γκλέτσος τον π…ει”. Εγώ είμαι ταγός, είμαι μπροστάρης, εγώ ήρθα για να διοικήσω».

Δείτε το βίντεο

Στην ίδια συνέντευξη, αναφέρθηκε και στην πολιτική του πορεία, αλλά και το ταξίδι του στην Αίγυπτο με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Εκεί τα είπαμε όλα. Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αγαπούσε παθολογικά την Αλίκη Βουγιουκλάκη και λάτρευε τον γιο του» τόνισε.

Απόστολος Γκλέτσος: «Στα προσωπικά μου είμαι σε αναστολή»

Κλήθηκε να αφήσει και ένα σχόλιο γαι το ζήτημα της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε σε αυτό: «Είμαι κατά της υιοθεσίας για τον καθένα. Όταν η ελληνική πολιτεία θα μπορεί να ελέγχει τι και πως, τότε θα το ξανασυζητήσουμε. Στα προσωπικά μου είμαι σε αναστολή. Για να πέσει κάποιος στα πατώματα δεν γίνεται να μην πέσει και ο άλλος».

Συνέχισε για την πολιτική του καριέρα, λέγοντας: «Δεν είμαι πολιτικός με την έννοια ότι βιοποριζομαι από αυτό. Δεν είμαι σαν αυτούς που δεν έχουν κολλήσει ένα ένσημο όλη τους τη ζωή. Όταν ήμουν δήμαρχος μου ζήτησαν για ρουσφέτι μία νύφη, ο γάμος πέτυχε. Το πρότυπο του “σκληρού αρσενικού” το καθιέρωσα, γιατί αυτό έλειπε, εγώ είδα το κενό. Τώρα πια δεν λειτουργώ με το ένστικτο, δυστυχώς, όμως, γιατί ήταν αλάθητο».

Κλείνοντας ο Απόστολος Γκλέτσος, ρωτήθηκε για το αν φοβάται τον θάνατο, στο οποίο και απάντησε: «Όταν προσβάλλεται η καρδιά, είναι κάτι που το κουβαλάς και πορεύεσαι με αυτό προσέχοντας. Σε ηλικία 35 ετών έκανα γυμναστική στο διάδρομο και ξύπνησα στο νοσοκομείο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ο θάνατος. Δεν τον φοβάμαι πια».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: