«Ουσιαστική μαμά, όαση στην τόση δηθενιά»: Όλοι μιλούν για το υπέροχο βίντεο της Κλέλιας Ρένεση με την κόρη της

November 1, 2023
Η μαμά Κλέλια Ρένεση έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό βίντεο με την κόρη της, που έχει γίνει θέμα συζήτησης από όλους. Είναι μια πραγματική ανακούφιση να βλέπουμε τέτοιες αυθεντικές στιγμές μητρικής αγάπης και ευτυχίας ανάμεσα στις διάφορες παρασκηνιακές πρ

Ουσιαστική μαμά, όαση στην τόση δηθενιά: Όλοι μιλούν για το υπέροχο βίντεο της Κλέλιας Ρένεση με την κόρη της


Διαφ.

Ένα βίντεο με την κόρη της Κοραλία, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κλέλια Ρένεση. Η ηθοποιός μοιράστηκε την αγαπημένη της πρωινή συνήθεια με την κόρη της, μία συνήθεια που μοιράζονται πριν την τυπική εκπαίδευση της Κοραλίας στο σχολείο. Μία συνήθεια που λειτουργεί σαν μια διαφορετική εκπαιδευτική διαδικασία για τη μικρή της κόρη.

Κλέλια Ρένεση: Η ανάρτηση της ηθοποιού

Κλέλια

Μισή ώρα πριν πάει σχολειό, με το Κοραλιω βγαίνουμε στους δρόμους κ συναντάμε επαγγέλματα.. χθες πήγαμε στον φούρναρη κ ζυμώσαμε ψωμί, σήμερα έξω απ το σπίτι βρήκαμε την υπέροχη ομάδα των κηπουρών του δήμου μας κ βοηθήσαμε (τους ζηλέψαμε κ λίγο που είναι μέσα στη φύση) μας μίλησαν για το κλάδεμα κ για πιο λόγο το κάνουν.. αύριο μου είπε θέλει να δούμε την κυρία που φτιάχνει καφέ. Μακάρι το σχολειό να είχε τέτοιες δραστηριότητες κ να ανασαλευόντουσαν τα παιδιά με την κοινωνία. Καλύτερο σχολείο απ αυτό δεν υπάρχει.! Κ θα εκπλαγείτε με πόση χαρά οι επαγγελματίες μοιράζουν την γνώση τους στα παιδιά.. έτσι κ αλλιώς, η σκυτάλη εκεί είναι!, έγραψε χαρακτηριστικά η περήφανη μαμά για τη δραστηριότητα που έκανε με την κόρη της.

Η ανάρτηση αποθεώθηκε στο Instagram

Όπως ήταν λογικό, η ηθοποιός αποθεώθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους για το απλό γεγονός, πως η όλο νόημα ανάρτησή της, μεταξύ άλλων, ήταν πραγματική έμπνευση.

Ακολουθούν ενδεικτικά κάποια από τα σχόλια:
  • Τέλειο παράδειγμα ας ακολουθήσουν και άλλοι γονείς ακόμα κ δάσκαλοι η καθηγητές τα παιδιά χρειάζονται τέτοια ερεθίσματα!! Μπράβο στην μαμά και στην κορούλα!!❤️.
  • Μακάρι γενικά το σχολείο πέρα από τις στείρες γνώσεις ,να ενσωμάτωνε τα παιδιά στην πραγματικότητα. Είμαι παιδί της φύσης, την αγαπώ και με κάνει να νιώθω ελεύθερη, το ίδιο μαθαίνει και η μικρή μου. Να αγαπάει και να σέβεται καθετί που υπάρχει.
  • Δεν πειράζει που το σχολείο δεν μπορεί να φτιάξει έναν άλλον κόσμο πέραν του βιβλίου…. είμαστε εμείς σαν γονείς που έχουμε την όρεξη να τους μάθουμε πολλά πολλά περισσότερα…!!!.
  • Πραγματικά υπέροχη δράση συγχαρητήρια σε όσες μανούλες το εφαρμόζουν (είσαι η πρώτη που γνωρίζω-ελπίζω όχι η μοναδική).
  • Είστε Έμπνευση, κορίτσι μου!!!.
  • και ουσιαστική μαμά, όαση στην τόση δηθενια και μοντεσοριανη παπατζα με παιδιά που κάνουν αγγλικά απο την κούνια! Μπράβο που υπάρχεις και μας θυμίζεις ότι τα παιδιά δεν είναι τα απωθημένα των γονιών τους, ούτε ένα βιογραφικό με προσόντα που δεν κατάφεραν οι γονείς τους!
Ακολουθεί η ανάρτησή της στο Instagram:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: