Την ξεμπρόστιασε στους καλεσμένους: Γαμπρός αποκαλύπτει το «ντροπιαστικό» μυστικό της νύφης την ώρα του γάμου

November 1, 2023
Ο γαμπρός αποκάλυψε το ντροπιαστικό μυστικό της νύφης ενώ ήταν στον γάμο, αποκαλύπτοντάς το στους καλεσμένους.

Την ξεμπρόστιασε στους καλεσμένους: Γαμπρός αποκαλύπτει το ντροπιαστικό μυστικό της νύφης την ώρα του γάμου


Διαφ.

Μια απρόσμενη εξέλιξη είχε για μία νύφη η δεξίωση του γάμου της, όταν ο γαμπρός αποφάσισε να μιλήσει στους καλεσμένους για τη γνωριμία τους.

Συγκεκριμένα ο Ian Young αποφάσισε να κάνει έκπληξη στην σύζυγό του, λέγοντας στους καλεσμένους την… αλήθεια για τη γνωριμία του με την Katie. Η πρόποση του Σκωτσέζου αναρτήθηκε στο TikTok από τους φωτογράφους του γάμου με τον τίτλο Ο γαμπρός αποκαλύπτει το σοκαριστικό σκάνδαλο για τη νύφη την ώρα της πρόποσης.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια views από την Κυριακή, αφήνοντας πολλούς άφωνους από την απρόσμενη ομιλία.

Πιστεύω ότι η Katie κι εγώ πρέπει να είμαστε λίγο πιο ειλικρινείς μαζί σας σήμερα, ξεκινά, την ώρα που η νύφη τον κοιτά μπερδεμένη. Αναφέρθηκε ότι γνωριστήκαμε σε ένα cricket club, αρχίσαμε να μιλάμε και ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί αργότερα το ίδιο βράδυ.

Η αποκάλυψη του γαμπρού για τη γνωριμία του με την νύφη

Κι ενώ αυτό είναι αλήθεια, κάποιες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές… δήλωσε ο γαμπρός και συνέχισε: Ζήτησα συγγνώμη που δεν ήμουν ιδιαίτερα ομιλητικός και εκείνη μου είπε: Γιατί δεν παίρνεις τον αριθμό μου και τα λέμε μια άλλη φορά. Δεν ήμουν και πολύ σε φόρμα και δεν πήρα καν τον αριθμό της. Πήγα για να μας πάρω δύο ποτά ως κύριος που είμαι. Ωστόσο, όταν γύρισε για να της δώσει το ποτό της, τη βρήκε να φιλάει έναν άλλον άντρα.

Απλώς ήπια τα δύο ποτά και επέστρεψα στην πίστα, συνέχισε ο γαμπρός. Τελείωσε την ομιλία του αστειευόμενος ότι ήταν ακόμη αγχωμένος να επιστρέψει στο μπαρ και να αφήσει την Katie μόνη της, για να προσθέσει στη συνέχεια: Αυτός ο γάμος θα μπορούσε να τελειώσει σήμερα.

Πολλοί βρήκαν την ιστορία του ξεκαρδιστική, άλλοι σχολίασαν ότι έφερε σε δύσκολη θέση τη νύφη του, κάνοντας λόγο για σκληρή κίνηση. Σκέψου να κάνεις αίτηση για διαζύγιο την ώρα της δεξίωσης – δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να ντροπιάζεις τον σύντροφό σου στον γάμο, σχολίασε κάποιος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: