Είχε σχεδιάσει το λογότυπο του Αντετοκούνμπο: Σπαραγμός για τον θάνατο του ταλαντούχου Νίκου που «έσβησε» νωρίς

November 1, 2023
Ο Αντετοκούνμπο είχε σχεδιάσει το λογότυπο: Μεγάλη θλίψη για την πρόωρη απώλεια του ταλαντούχου Νίκου.

Είχε σχεδιάσει το λογότυπο του Αντετοκούνμπο: Σπαραγμός για τον θάνατο του ταλαντούχου Νίκου που έσβησε νωρίς


Διαφ.

Νίκος Δαράκης:  Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Κίσαμο Χανιών για τον ξαφνικό χαμό του 30χρονου Νίκου, του Χανιώτη καλλιτέχνη που είχε γίνει γνωστός όταν επελέγη να σχεδιάσει το λογότυπο του Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Νίκος Δαράκης: Θρήνος για τον Χανιώτη καλλιτέχνη που σχεδίασε το λογότυπο του Άλεξ Αντετοκούνμπο

Ο Νίκος έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του, τον πατέρα του Σπύρο Δαράκη, πρώην Δήμαρχο Μηθύμνης και πρόεδρο της κοινότητας Μαλαθύρου, την μητέρα και τα 3 αδέρφια του.

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 16:00, συγγενείς και φίλοι τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο Μαλαθύρου στην Κίσαμο Χανίων.

Με ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό ταλέντο στα καλλιτεχνικά και την γραφιστική, ο Νίκος ζούσε και δραστηριοποιούταν στην Κίσσαμο αυτοδίδακτος και ασχολούταν από μικρή ηλικία με πολλές μορφές τέχνης, όπως χειροποίητες κατασκευές, γκράφιτι, τατουάζ, ενώ έφτιαχνε και λογότυπα που είναι περισσότερο καλλιτεχνικά.

Τον περασμένο Μάιο, ο 30χρονος είχε παραχωρήσει συνέντευξή στο zarpanews.gr, όπου είχε μιλήσει για την συνεργασία του με τον Αντετοκούνμπο, γεμάτος περηφάνια που επελέγη το δικό του λογότυπο να ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Νίκος

Λογότυπο

Λογότυπο

Λογότυπο

Συλλυπητήριο για τον θάνατό του, εξέδωσε και Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ, στην οποία αναφέρεται:

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον σύντροφο Σπύρο Δαράκη για τον πρόωρο και αιφνίδιο θάνατο του γιου του, Νίκου.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου, Γιώργου Μυλωνάκη

Δεν υπάρχουν λέξεις που να εκφράζουν και να απαλύνουν τη θλίψη και τον πόνο της είδησης του αδόκητου χαμού ενός νέου ανθρώπου.

Δηλώνω συντετριμμένος από τον θάνατο του Νίκου, γιού του νυν προέδρου κοινότητας Μαλαθύρου, πρώην Δημάρχου Μηθύμνης και πολύτιμου συνεργάτη επί σειρά ετών, Σπύρου Δαράκη.

Αν και το πέρασμα του Νίκου ήταν τόσο σύντομο, το χνάρι που άφησε είναι σημαντικό, καθώς υπήρξε ένας εξαιρετικά ταλαντούχος νέος, ένας μαχητής της ζωής, ο οποίος είχε πολλά ακόμα να προσφέρει στο μέλλον.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου, οι εργαζόμενοι στον Δήμο κι εγώ προσωπικά, εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στον Σπύρο και στους οικείους του.

Καλό Παράδεισο Νίκο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κισσάμου, με αφορμή τη θλιβερή είδηση της απώλειας του Νίκου Δαράκη, γιου του νυν προέδρου της κοινότητας Μαλαθύρου και πρώην Δημάρχου Μηθύμνης Σπύρου Δαράκη, στην τακτική συνεδρίασή του την 30η Οκτωβρίου 2023, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα:

α. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην έναρξη του συμβουλίου.

β. Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στους οικείους του εκλιπόντος, Νίκου Δαράκη.

γ. Να παραστεί το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

δ. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευτεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Με πληροφορίες από zarpanews.gr


Πηγή

Διαβάστε επίσης: