«Είναι τεράστια τα ποσά. Δεν είναι ντροπή, κόβω αποδείξεις»: Η Αθηνά Οικονομάκου απαντά για τα λεφτά που βγάζει

November 2, 2023

«Είναι τεράστια τα ποσά. Δεν είναι ντροπή, κόβω αποδείξεις»: Η Αθηνά Οικονομάκου απαντά για τα λεφτά που βγάζει


Διαφ.

Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” με αφορμή την συμμετοχή της στη σειρά του ANT1 “Ο πρώτος εμάς εμάς.” Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Λιάγκας θέτει ερωτήσεις που αφορούν τα εισοδήματα των influencers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ελέγχους που ετοιμάζει το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Αθηνά Οικονομάκου: Τα όσα ανέφερε

«Κάθε φορά που έρχομαι με ρωτάς πόσα βγάζω από το Instagram, δεν θέλω άλλο» απάντησε χιουμοριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

«Πρώτα απ’ όλα δεν κατατάσσω τον εαυτό μου στους influencers. Είμαι ηθοποιός που παράλληλα τρέχω και ένα Instagram και ό,τι κάνω το κάνω με βάση το κομμάτι της δημοσιότητας που μου έχει δώσει η δουλειά μου. Το κάνω παράλληλα, αλλά άλλη θεωρώ ότι είναι η δουλειά μου. Οπότε αν θες να συζητήσουμε για οικονομικά να σου πω πόσα παίρνω στη σειρά. Κόβω αποδείξεις στα social. Είναι τεράστια τα ποσά αλλά δεν ξέρω τι να σου πω, υπάρχουν κι άλλοι.

Εγώ ξέρω για μένα αλλά δεν θα σου πω. Δεν είναι ντροπή να είσαι influencer αλλά όταν εγώ πρέπει να πω τι επαγγέλλομαι δεν θα σου πω influencer ή επιχειρηματίας. Είναι κάτι που κάνω παράλληλα για να μπορώ να συντηρούμαι, όταν έχω πρόβλημα με τη δουλειά που είναι ένας ανασφαλής κλάδος. Η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός» ανέφερε επίσης η Αθηνά Οικονομάκου.

Ακολουθεί η συνέντευξη της:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: