Έφαγε χαλασμένη πίτσα και πέθανε ακαριαία: Νεκρή “από το πουθενά” 46χρονη, μπροστά στα μάτια του συζύγου της

November 2, 2023

Έφαγε χαλασμένη πίτσα και πέθανε ακαριαία: Νεκρή “από το πουθενά” 46χρονη, μπροστά στα μάτια του συζύγου της


Διαφ.

Τραγική κατάληξη είχε η κατανάλωση μιας πίτσας από ένα ζευγάρι, καθώς η ανυποψίαστη γευστική εμπειρία κατέληξε σε ένα θλιβερό δυστύχημα. Το ζευγάρι, που είχε απολαύσει την πίτσα σε ένα εστιατόριο στην πόλη Αριάνο Ιρπίνο, ούτε φαντάστηκε τι τραγωδία θα ακολουθούσε.

Αφού επέστρεψαν στο σπίτι τους, αρχικά δεν αντιλήφθηκαν καμία αλλαγή στην κατάστασή τους. Ωστόσο, το επόμενο πρωί, αρρώστησαν αμφότεροι και άρχισαν να αισθάνονται αδιαθεσία. Τα συμπτώματα επιδείνωνταν συνεχώς, με σπασμούς μάλιστα να κάνουν την εμφάνισή τους, και τελικά εισήχθησαν σε νοσοκομείο.

Θλιβερό δυστύχημα: Τροφική δηλητηρίαση από αλλαντική τοξίνη

Η συζυγική τους ευτυχία διαλύθηκε με τον χαμό της 46χρονης Τσεραλντίνα Κορσάνο, η οποία υπέκυψε σε τροφική δηλητηρίαση από αλλαντική τοξίνη. Η αλλαντική τοξίνη παράγεται από το βακτήριο Clostridium botulinum και βρέθηκε στη σάλτσα της πίτσας.

Ο άνδρας, 52 ετών, νοσηλεύεται ακόμη σε σοβαρή κατάσταση. Το εστιατόριο που προμήθευσε την επικίνδυνη πίτσα έκλεισε προσωρινά κατόπιν εντολής της εισαγγελίας της περιοχής. Οι αρχές έχουν αναλάβει τη διερεύνηση του περιστατικού και εξετάζουν τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην πίτσα, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς μολύνθηκαν από την επικίνδυνη τοξίνη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: