Ελένη Φουρέιρα: “Προσπαθούσα 2 χρόνια να κάνω παιδί κι άκουγα: πότε θα γίνεις μάνα; Αγχωνόμουν για την ηλικία”

November 3, 2023

Ελένη Φουρέιρα: “Προσπαθούσα 2 χρόνια να κάνω παιδί κι άκουγα: πότε θα γίνεις μάνα; Αγχωνόμουν για την ηλικία”


Διαφ.

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο podcast Fipster στο YouTube για το άγχος της λόγω ηλικίας καθώς και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

Η τραγουδίστρια μιλάει, παραδεχόμενη ότι έχουν περάσει εννέα μήνες από την τελευταία φορά που κοιμήθηκε! «Συνέχεια άκουγα “πότε θα κάνεις παιδί;”» Η γνωστή τραγουδίστρια ήταν μεταξύ των καλεσμένων της Μαίρης Συνατσάκη και της Νατάσσας Μποφίλιου στο Fipster.

Ελένη Φουρέιρα: “Προσπαθούσα 2 χρόνια να κάνω παιδί κι άκουγα: πότε θα γίνεις μάνα

«Ποτέ δεν έδειχνα στα social media την προσωπική μου ζωή, δεν είναι ότι το έκανα τώρα που έγινα μαμά. Εγώ έχω να κοιμηθώ 9 μήνες και είναι αλήθεια, αλλά δεν θέλω να το πάω εκεί ακόμα. Προσπαθώντας εγώ 2 χρόνια να κάνω παιδί, συνέχεια άκουγα “πότε θα κάνεις παιδί;”. Εγώ το ήθελα ούτως ή άλλως. Δεν ήθελα να το πω. Ένιωθα περίεργα που καμιά φορά έπρεπε να λέω ότι προσπαθώ, γιατί μετά μπαίνεις σε μία διαδικασία και φορτώνεσαι ένα άγχος», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

«Μετά αυτή ή αυτός φεύγοντας να λέει “την καημένη” και δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό. Εγώ πάντα ήθελα να κάνω παιδιά και για αυτό και το έκανα, ήταν συνειδητή απόφαση, αλλά το μεγάλο πρόβλημα σε αυτό είναι η ηλικία και ο χρόνος που περνάει. Μας έχουν βάλει σε μία διαδικασία που όταν περνάμε τα 30, σκεφτόμαστε πως περνάνε τα χρόνια και θέλω να κάνω παιδί.

Στα 40 δεν θα είμαι μεγάλη; Το σκεφτόμουν πάρα πολλά χρόνια και πολλές φορές. Έσκιζα στη δουλειά μου, πήγαινα σπίτι μου και έλεγα “όπα είμαι 33, οπ είσαι 34, θα πας 40, δεν θα κάνεις παιδί;”. Όταν έκανα το παιδί μου σαν να μην άλλαξε τίποτα μέσα σε όλο αυτό και σαν να άλλαξαν όλα. Μία ανακούφιση ότι έκανα παιδί! Μία ανάγκη για να μην περάσουν τα χρόνια, που είναι λάθος πάλι. Δεν ξέρω τι είναι το σωστό… Είναι το άγχος ότι περνάνε τα χρόνια», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα από το 5ο λεπτό και μετά  


Πηγή

Διαβάστε επίσης: