Μιχάλης Ιατρόπουλος: “Έχω κάνει 4 γάμους. Σε όλους τους χωρισμούς αδιακρίτως φταίω εγώ. Εκεί χαλάει όλο το έργο”

November 3, 2023

Μιχάλης Ιατρόπουλος: “Έχω κάνει 4 γάμους. Σε όλους τους χωρισμούς αδιακρίτως φταίω εγώ. Εκεί χαλάει όλο το έργο”


Διαφ.

Η Αθηναΐδα Νέγκα φιλοξένησε τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ως καλεσμένο στο Better Late. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα διαζύγιά του και τους λόγους που οδήγησαν στους τέσσερις γάμους του.

Μιχάλης Ιατρόπουλος: “Ερωτεύονται κάτι εξωγήινο και μετά θέλουν να το κάνουν γήινο. Αυτό δεν γίνεται κι εκεί νομίζω ότι χαλάει όλο το έργο”

“Χρωστώ ευγνωμοσύνη στην Κατερίνα, είναι ανεκτίμητη στη ζωή μου. Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε και βλέπουμε την πορεία, δεν θέλω να πω περισσότερα. Η αλήθεια είναι ότι με την πρώτη σύζυγό μου έζησα 6 χρόνια, με την δεύτερη 12, με την τρίτη 12 και με την Κατερίνα τώρα 5.

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες με τον δικό μου τρόπο. Τις αγαπώ πάρα πολύ. Προφανώς με ερωτεύονται για να είναι τόσα χρόνια μαζί μου, να με παντρευτούν και να με φροντίζουν. Ερωτεύονται κάτι εξωγήινο και μετά θέλουν να το κάνουν γήινο. Αυτό δεν γίνεται κι εκεί νομίζω ότι χαλάει όλο το έργο” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

“Σε όλους τους χωρισμούς αδιακρίτως φταίω εγώ. Το θέμα είναι ότι θέλουν να με κάνουν από εξωγήινο γήινο. Εγώ επειδή είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα όταν γλεντώ, διασκεδάζω ή σε κοινωνικές συναναστροφές είμαι αυθόρμητος και αθυρόστομος κι αυτό μερικές φορές παρεξηγείται και το πληρώνω.

Δεν πειράζει, θα παραμείνω ο ίδιος. Να εξελίσσομαι λίγο, να γίνομαι καλύτερος γιατί όποιος λέει ότι είμαι ίδιος και θα παραμείνω ίδιος, είναι μπούφος κατά τη γνώμη μου”

Μιχάλης Ιατρόπουλος: ” Σε όλους τους χωρισμούς αδιακρίτως φταίω εγώ”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: