Δεν είχε σύζυγο ούτε παιδιά: Πού θα πάει η περιουσία του Matthew Perry μετά τον θάνατό του, “ζαλίζουν” τα ποσά

November 3, 2023

Δεν είχε σύζυγο ούτε παιδιά: Πού θα πάει η περιουσία του Matthew Perry μετά τον θάνατό του, “ζαλίζουν” τα ποσά


Διαφ.

Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης του 54χρονου Matthew Perry εκκρεμούν ακόμη και φυσικά όλοι είναι περίεργοι για το ποιος θα κληρονομήσει τελικά τη σημαντική περιουσία του ηθοποιού.

Έχουν περάσει μόλις λίγες ώρες από τότε που η προσωπική βοηθός του Matthew Perry τον ανακάλυψε αναίσθητο στο τζακούζι του πολυτελούς σπιτιού του. Έκτοτε, έχουν κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες σχετικά με την πολυτάραχη και γεμάτη ναρκωτικά ζωή του πρόωρα χαμένου 54χρονου ηθοποιού.

Η  περιουσία του Perry ξεπερνάει τα 120 εκατομμύρια

Η οικογένεια του Πέρι φαίνεται να αρχίζει να ανησυχεί για το τι θα συμβεί με την περιουσία του, η οποία ξεπερνούσε τα 120 εκατομμύρια τη στιγμή του θανάτου του.

Μπορούμε να καταλάβουμε ότι ένα σημαντικό μέρος του πλούτου του Πέρι εξακολουθούσε να προέρχεται από την εκπομπή που τον έκανε διάσημο, δεδομένου ότι κέρδιζε 1 εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα όσο τα Φιλαράκια ήταν σε παραγωγή και συνέχιζε να έχει έσοδα από τις επαναλήψεις.

Τα χρήματα που έβγαζε από τις πωλήσεις της αυτοβιογραφίας του και τις πωλήσεις σπιτιών πήγαιναν σε αυτή την περιουσία.

Ο Πέρι δεν είχε παιδιά ή σύζυγο κατά τη στιγμή του θανάτου του, αλλά είχε στενή σχέση με τον πατέρα του Τζον Μπένετ Πέρι, τον πατριό του Κιθ Μόρισον, τη μητέρα του Σουζάν Πέρι και πέντε ετεροθαλή αδέλφια.

Αν και είναι άγνωστο προς το παρόν, ο ηθοποιός πιθανότατα είχε διαθήκη επειδή είχε βρεθεί πολλές φορές τόσο κοντά στο θάνατο. Ο Πέρι είχε ξεκαθαρίσει στο People ότι θα επέστρεφε την περιουσία του αν δεν έμπλεκε ποτέ στον εφιάλτη της υπεξαίρεσης και σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθήκη, θα την κληρονομήσουν οι γονείς του Πέρι. Στο βιβλίο του, ο Μάθιου αναγνώρισε ότι έπρεπε να ξοδέψει τουλάχιστον 9 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει νηφάλιος. Αποκάλυψε επίσης ότι είχε παρακολουθήσει τουλάχιστον 6.000.000 συναντήσεις των Ανώνυμων Αλκοολικών και 15 κέντρα αποτοξίνωσης.

Μιλώντας προκαταβολικά για τη στιγμή που θα πέθαινε, ο Perry είχε γράψει στην αυτοβιογραφία του:

«Όταν πεθάνω, ξέρω ότι οι άνθρωποι θα μιλούν για τα Φιλαράκια και χαίρομαι για τη δουλειά που έκανα ως ηθοποιός και για τη χαρά που πρόσφερα στον κόσμο εκεί έξω. Αλλά όταν πεθάνω, θέλω πέρα από τα Φιλαράκια ο κόσμος να θυμάται και πόσο βοήθησα άλλους, δεν ξέρω αν θα γίνει αλλά θα ήταν καλό να γίνει».

Όσο για την εποχή των Friends ο ίδιος είχε πει:

«Αντί να χαίρομαι την επιτυχία από τα «Φιλαράκια», εκείνη την εποχή, ήμουν κλεισμένος συνήθως σε ένα σκοτεινό δωμάτιο των ντήλερς, για να αγοράζω τη δόση μου».

«Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου, ότι είχαν 2% πιθανότητες να ζήσω. Ήμουν σε κώμα και ένα μηχάνημα έκανε τους πνεύμονες και την καρδιά μου να λειτουργούν. Το έντερό μου ήταν κατεστραμμένο σε ένα μεγάλο ποσοστό. Σχεδόν κανείς δεν επιβιώνει όταν μπαίνει σε αυτό το μηχάνημα». Τότε, όταν συνήλθε κατάλαβε ότι ο Θεός του έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία.

«Εκείνη την εποχή η Jennifer Aniston μου στάθηκε πολύ και θα είμαι για πάντα ευγνώμων για όσα έκανε», δήλωσε ο Perry εξομολογούμενος την γενναιοδωρία της φίλης του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: