Νέα πυρά Light κατά Ανδρέα Μικρούτσικου: «Έχει πολύ χαμηλό επίπεδο, έκανε ριάλιτι 50 χρόνια»

November 5, 2023

Νέα πυρά Light κατά Ανδρέα Μικρούτσικου: «Έχει πολύ χαμηλό επίπεδο, έκανε ριάλιτι 50 χρόνια»


Διαφ.

Ο Light μίλησε στην κάμερα του Mega κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” και αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο κριτής του Fame Story κλήθηκε να ανταποκριθεί στη σκληρή κριτική που του είχε ασκήσει ο παρουσιαστής σχετικά με τις επιλογές των τραγουδιών στα live της μουσικής ακαδημίας του Star.

Light: Τα όσα ανέφερε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Δεν άκουσα κάποια άποψη από τον κύριο Μικρούτσικο. Είδα έναν κύριο έξαλλο, με είπε χίλια ονόματα εκτός από το δικό μου. Μηδενικό, άγαρμπο, άχρηστο. Μετά τον γκούγκλαρα και είδα ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους στιχουργούς και συνθέτες. Μετά είδα ότι αυτός ήταν ο αδερφός του, ο Θάνος, οπότε ξαναγκούγκλαρα και είδα ποιος είναι ο κύριος», δηλώνει ο Light.

«Αν ήταν ο αδερφός του, είχε προφανώς ένα επίπεδο. Ήταν αναγνωρισμένος, πολιτικά τοποθετημένος και από τους μεγαλύτερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα ο κύριος Ανδρέας δεν ξέρω ποιο επίπεδο έχει. Απ’ ό,τι διάβαζα στο Google ριάλιτι έκανε 40-50 χρόνια. Αν αυτό είναι το επίπεδό του, δεν θα ‘θελα να είμαι εκεί», συμπληρώνει ο δημοφιλής τράπερ.

«Δεν έχω κάτι με κανέναν μεγάλο τραγουδιστή ή παλιό τραγούδι. Αυτό που είπα είναι ότι δεν θεωρώ πολύ χρήσιμο για έναν τραγουδιστή το 2023 να τραγουδάει καλά κανένα τραγούδι 80ετίας. Μου φαίνεται λίγο παράταιρο», υπογραμμίζει ο Light στη συνέχεια.

«Μέχρι την προηγούμενη βδομάδα τον είχα μόνο ακουστά. Ανδρέας Μικρούτσικος… ήξερα ότι είναι ένα όνομα που κυκλοφορεί. Δεν έχω κάτι ενάντια στον άνθρωπο αλλά μου έδειξε το επίπεδό του. Είναι πάρα πολύ χαμηλό, δεν έχω κάτι να μοιραστώ. Του απάντησα όπως έπρεπε να του απαντήσω, καλή συνέχεια», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Light.

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: