Μυστικός γάμος για Σίσσυ Τουμάση & Αργύρη Πανταζάρα – Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο επιβεβαίωσαν τα χαρμόσυνα

November 5, 2023

Μυστικός γάμος για Σίσσυ Τουμάση & Αργύρη Πανταζάρα – Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίο επιβεβαίωσαν τα χαρμόσυνα


Διαφ.

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση ενώθηκαν με τους ιερούς δεσμούς του γάμου μετά από μυστική τελετή στην Κωνσταντινούπολη, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο. Η είδηση αυτή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Espresso και φέρεται πως το ζευγάρι είχε προγραμματίσει τον γάμο του από το καλοκαίρι. Επιπλέον, η ανακοίνωση του γάμου είχε δημοσιευτεί σε τοπική εφημερίδα του Βόλου, από όπου κατάγεται ο ηθοποιός.

Αργύρης Πανταζάρας- Σίσσυ Τουμάση: Τους ευχήθηκαν για τα ευχάριστα

Η Σίσσυ Τουμάση και ο Αργύρης Πανταζάρας μοιράστηκαν φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Κωνσταντινούπολη στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram. Συναδέλφοι και φίλοι τους ευχήθηκαν ευτυχισμένη ζωή και επιβεβαίωσαν το γεγονός σε σχόλια, όπως ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Αλέξης Μπαρτσώκας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, της έγραψε χαρακτηριστικά στα σχόλια: «Να ζήσετε ευτυχισμένοι» και εκείνη του απάντησε «Ευχαριστούμε», επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο το ευτυχές γεγονός.

Εκτός από το σχόλιο, ο Αλέξης Μπαρτσώκας μετέφερε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» την επιβεβαίωση του γάμου, καθώς όπως είπε, μίλησε με τον Αργύρη Πανταζάρα μέσω μηνυμάτων, εκείνος παραδέχτηκε τον γάμο, στον οποίο δεν έδωσαν το «παρών» συνάλδεφοί τους, παρά μόνο λίγοι συγγενείς και φίλοι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: