Προσοχή: Έχεις στο σπίτι σου αυτήν την συσκευή; Θα πληρώσεις «τσουχτερό» πρόστιμο 1.000€

November 5, 2023

Προσοχή: Έχεις στο σπίτι σου αυτήν την συσκευή; Θα πληρώσεις «τσουχτερό» πρόστιμο 1.000€


Διαφ.

Τσουχτερό πρόστιμο θα επιβάλλεται σε όσους έχουν στην κατοχή τους συσκευές πειραματικές, που υποκλέπτουν τηλεοπτικό περιεχόμενο συνδρομητικών καναλιών, σύμφωνα με νέο νομοσχέδιο.

Ειδικότερα, εκτός από αυτούς που προμηθεύουν την αγορά με τέτοιου είδους συσκευές, θα τιμωρούνται και οι χρήστες, βάσει του νέου νομοσχεδίου, με σκοπό να παταχθεί το φαινόμενο της τηλεοπτικής πειρατείας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, για την αντιμετώπιση του εκτεταμένου φαινομένου της τηλεοπτικής πειρατείας, παράγοντες της αγοράς προτείνουν, μεταξύ άλλων, να επιβάλλονται πρόστιμα και στους κατόχους των συσκευών υποκλοπής του πειρατικού περιεχομένου.

Τσουχτερό πρόστιμο σε όσους κλέβουν υλικό συνδρομητικών καναλιών

Αυτό σημαίνει ότι όσοι θα παρακολουθούν τις αθλητικές διοργανώσεις και τις σειρές, χωρίς να πληρώνουν συνδρομή, πιθανότατα, αν αλλάξει η νομοθεσία, να πληρώνουν διοικητικό πρόστιμο, εκτός από τις υπόλοιπες κυρώσεις που θα αποφασίζει το δικαστήριο, όπως αναφέρει το typologies.

Άρα, εκτός από τους ανθρώπους που στήνουν το παράνομο δίκτυο, πουλάνε τις συσκευές και εισπράττουν τα μαύρα χρήματα, θα κινδυνεύουν να πληρώνουν πρόστιμα και οι πελάτες, εάν εντοπιστούν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: