«Είναι μεγάλη αδικία…»: Νεκρή ξεφνικά η Χριστίνα Μιχαηλίδη μόλις στα 58 της, θρήνος για την καλλονή των 90s

November 6, 2023

«Είναι μεγάλη αδικία…»: Νεκρή ξεφνικά η Χριστίνα Μιχαηλίδη μόλις στα 58 της, θρήνος για την καλλονή των 90s


Διαφ.

Η Χριστίνα Μιχαηλίδη, από τις ωραιότερες, πιο καλόψυχες και πιο chic γυναίκες της παλιάς αριστοκρατικής Αθήνας, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 58 ετών, σκορπίζοντας τη θλίψη.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της, η αδελφή της και η μοναχοκόρη της, οι οποίες την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία, στο Κοιμητήριο της Κηφισιάς, στο οποίο παραβρέθηκαν εκατοντάδες φίλοι της, όπως ο Χρήστος Παπαζής, ο Μηνάς Γκούμας, ο Ηλίας και ο Στέφανος Σκούρτης.

Μάλιστα, ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας έγραψε στο προφίλ του στο facebook «Και σήμερα σε χαιρετήσαμε στο τελευταίο σου ταξίδι, αγαπημένη μας Χριστίνα. Ησουν special case και θα παραμείνεις πάντα στην καρδιά μας σαν κάποια που έζησε αμέτρητες ζωές σε μία…».

Εξαιρετικός και γενναιόδωρος άνθρωπος, «η καλύτερη μάνα», όπως αναφέρουν όσοι τη γνώριζαν καλά, πολύτιμη ψυχή, με καλλιέργεια, μόρφωση, υψηλή αισθητική και ένα ζεστό, ντροπαλό χαμόγελο γεμάτο ευγένεια για τους πάντες, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης και κοινωνικής θέσης. «Είναι μεγάλη αδικία…» υπογραμμίζουν στην «Espresso» αποκλειστικά, συγκινημένοι, οι φίλοι της για την πανέμορφη γυναίκα με το απίστευτο γούστο.

Θλίψη σκόρπισε με τον θάνατό της η Χριστίνα Μιχαηλίδη

Πολίτης του κόσμου, γόνος παλιάς οικογένειας, θυγατέρα του βιομηχάνου Στέλιου Μιχαηλίδη, ιδρυτή της κλωστοϋφαντουργίας στη Θήβα, του κολοσσού των 70s, με δύο γάμους και δύο διαζύγια -με τους Γιώργο Ρήγα και Νίκο Χείρα-, με σπίτια στο Λονδίνο, στις ΗΠΑ και στο Πόρτο Χέλι, η Χριστίνα Μιχαηλίδη άφησε εποχή με τα καλέσματά της, τα ανέμελα χρόνια των 90s, στην ιστορική βίλα Μιχαηλίδη με τον κήπο των 2,5 στρεμμάτων στο Π. Ψυχικό, που πριν από μερικά χρόνια, αγόρασαν ο εφοπλιστής Φίλιππος Λαιμός και η σύζυγός του Μαριάννα Γουλανδρή.

Μια ξαφνική και απρόσμενη επιπλοκή στην υγεία της, είχε ως αποτέλεσμα να “χάσει” τη ζωή της, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας.

Στην πραγματικότητα, ήταν ένα πολύ ευαίσθητο και μοναχικό πλάσμα, που τα μόνα που αναζητούσε, όπως επεσήμανε παλιός της φίλος, ήταν η αγάπη, η τρυφερότητα και η εσωτερική γαλήνη.

Πέθανε η Χριστίνα Μιχαηλίδη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: