«Κόλαφος» Light κατά Σίσσυς Χρηστίδου: “Ξηγιέστε σαν μoύλοι, γι’ αυτό σας σιχάθηκε ο κόσμος και δεν σας βλέπει”

November 6, 2023

«Κόλαφος» Light κατά Σίσσυς Χρηστίδου: “Ξηγιέστε σαν μoύλοι, γι’ αυτό σας σιχάθηκε ο κόσμος και δεν σας βλέπει”


Διαφ.

Ο Light ξέσπασε κατά της Σίσσυς Χρηστίδου και της εκπομπής του Mega “Χαμογέλα και πάλι”, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, χθες, Σάββατο, το βράδυ, με αφορμή την προβολή δηλώσεων του τράπερ στην κάμερα της εκπομπής.

Το ξέσπασμα του Light στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Έτσι, αναρτώντας ένα insta story,ο τράπερ υπογράμμισε: «Λοιπόν, χαμογέλα με τρέλα… χαμογέλα και πάλι, πως λέγεται αυτή η εκπομπή. Ήρθατε χθες να μου πάρετε συνέντευξη, σας έδωσα μια δήλωση, πάρα πολύ όμορφα και ωραία για να σας δώσω

αποκλειστικό. Σήμερα βλέπω έχετε πάρει την δήλωσή μου, την έχετε πετσοκόψει, έχετε ανεβάσει την μισή, τα μισά πράγματα που είπα δεν τα βάλατε… Γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι; Λοιπόν, τρώτε άκυρο από εδώ και πέρα. Δεν σας ξαναδίνω ποτέ συνέντευξη.

Έχω δώσει την ίδια δήλωση σε άλλα δύο κανάλια, μέχρι τη Δευτέρα εύχομαι κάποιος να την ανεβάσει αυτούσια. Άμα δεν την ανεβάσει κάποιος αυτούσια, δεν ξαναδίνω συνέντευξη σε κανέναν σας και θα ποστάρω μόνο από τα social media μου.

Μην είστε μούλοι, γι’ αυτό σας έχει σιχαθεί ο κόσμος και δεν βλέπει τις μαλ…ες σας! Μου πήρατε μια συνέντευξη, ανεβάστε αυτό που είπα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, λίγη ώρα αργότερα, ο τράπερ διέγραψε την ιστορία από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: