Οριστικό τέλος: Αυτές είναι οι σειρές που «κόβονται» από τα κανάλια, για τις 2 δεν το περιμέναμε

November 6, 2023

Οριστικό τέλος: Αυτές είναι οι σειρές που «κόβονται» από τα κανάλια, για τις 2 δεν το περιμέναμε


Διαφ.

Πολλές σειρές δεν παίρνουν τα πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με βάση τον προγραμματισμό των τηλεοπτικών σταθμών, κυρίως επειδή έχουν χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Μπορεί ακόμα να διανύουμε το α’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν 2023 – 2024, ωστόσο, τα κανάλια ήδη κάνουν τον προγραμματισμό τους για όσα θα δούμε από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Τη φετινή χρονιά ήταν πολλές οι σειρές μυθοπλασίας, με αποτέλεσμα πολλές να μην έχουν ικανοποιητική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, παρά το γεγονός ότι τα σενάρια είναι καλοδουλεμένα, οι πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα και οι προσδοκίες υψηλές.

Συνεπώς, πολλά από τα σήριαλ που απολαμβάνουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες να ολοκληρώσουν την παρουσία τους στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης των σειρών του Alpha

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Κατερίνας Θεοδωροπούλου για την εκπομπή «Γειά σου» του ΣΚΑΪ, τα σήριαλ που δεν θα συνεχίσουν με νέο κύκλο επεισοδίων είναι πολλά, μεταξύ των οποίων οι σειρές του ALPHA «Σασμός» -κάτι που είχε αποφασιστεί από πέρυσι-, το «Προξενιό της Ιουλίας» και ο «Παράδεισος των Κυριών», με τις δύο τελευταίες να ακολουθούν απογοητευτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, εξαιτίας του έντονου ανταγωνισμού.

Στον ΑΝΤ1, φινάλε θα κάνουν σίγουρα τα σήριαλ «Ο πρώτος από εμάς» και το «Μετά τη φωτιά», που από την αρχή είχαν ξεκινήσει με έναν πολύ συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

Οι σειρές που κόβονται από Alpha, ΑΝΤ1 και Mega

Στο Mega αναζητούνται τρόποι να «τραβήξει» όσο γίνεται σεναριακά το πολυσυζητημένο «Ναυάγιο», για να χαρίσει ακόμα έναν κύκλο επεισοδίων, αλλά χωρίς να κουράσει το κοινό που το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: