«Ήθελε να αποτεφρωθεί και η κόρη μας να πετάξει την τέφρα του»: Συγκλονίζει η Χριστίνα Βίδου για τον σύζυγό της

November 6, 2023

«Ήθελε να αποτεφρωθεί και η κόρη μας να πετάξει την τέφρα του»: Συγκλονίζει η Χριστίνα Βίδου για τον σύζυγό της


Διαφ.

Η Χριστίνα Βίδου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μπαμπά δες», μίλησε για το πώς η κόρη της διαχειρίστηκε το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, αλλά και την απώλειά του.

Ειδικότερα, σε απόσπασμα που παρουσίασε το «Happy Day», η δημοσιογράφος υπογράμμισε «πήραμε διαζύγιο όταν ήταν η κόρη μου 4 ετών. Τότε ήταν ναι, μεν, μικρό το παιδί αλλά αντιλήφθηκε ότι ο μπαμπάς και η μαμά θα ζουν χωριστά. Μέχρι να προσαρμοστούμε όλοι, της ήταν και εκείνης δύσκολο. Πολύ δύσκολο».

Η Χριστίνα Βίδου χώρισε όταν η κόρη της ήταν 4 ετών

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια «είναι προτιμότερο να υπάρχει στο σπίτι αγάπη, από το να μην υπάρχει αγάπη. Εμείς δεν θέλαμε να συμβιβαστούμε γιατί θέλαμε το παιδί να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον με αγάπη. Αν αυτό ήταν δύο ξεχωριστά σπίτια, θα ήταν δύο ξεχωριστά σπίτια. Αυτό όμως δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη, δεν ήταν τίποτα εύκολο. Ήθελε πολλή δουλειά».

Η απώλεια του πρώην συζύγου της Χριστίνας Βίδου

Όσον αφορά την απώλεια του πρώην συζύγου της, η Χριστίνα Βίδου σημείωσε «η απώλεια του μπαμπά της ήρθε όταν εγώ κατάλαβα ότι πήγα σε ψυχαναλυτή. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολο για εκείνη αλλά μπορώ να πω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι είμαι πάρα πολύ περήφανη για την κόρη μου. Ο Σωκράτης ήθελε να αποτεφρωθεί και η κόρη μας να πετάξει την τέφρα του. Δεν ξέρεις από τη μια τη βαθιά συγκίνηση και τον πόνο και από την άλλη μέσα μου το πόσο περήφανη ήμουν για αυτό το παιδί που το έκανε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: