Οργισμένος ο Κώστας Τσουρός: Με 29 σκληρές λέξεις είπε για τον Αντώνη Κανάκη όσα δεν τόλμησε κανείς

November 6, 2023
Ο Κώστας Τσουρός εξέφρασε την οργή του με 29 απολύτως αποτελεσματικές λέξεις για τον Αντώνη Κανάκη, κάτι που κανείς δεν είχε το θάρρος να κάνει.

Οργισμένος ο Κώστας Τσουρός: Με 29 σκληρές λέξεις είπε για τον Αντώνη Κανάκη όσα δεν τόλμησε κανείς


Διαφ.

Ο Κώστας Τσουρός μίλησε στην εκπομπή του, σήμερα, Κυριακή, το μεσημέρι, με σκληρά λόγια για τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος έκανε μία ανάρτηση στα social media.

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής ποιος θα κρίνει ποιος είναι πολιτισμένος και ποιος όχι; Δηλαδή ο Αντώνης Κανάκης κρίνει αν ένας άνθρωπος είναι ουσιαστικός και πολιτισμένος; Ο Αντώνης Κανάκης αναπαράγει στην εκπομπή του ό,τι γίνεται στην τηλεόραση, χρησιμοποιεί για να κάνει νούμερα αυτά που κατακρίνει ότι κάνουν οι άλλοι στις εκπομπές τους.

Ο Κώστας Τσουρός κατακεραυνώνει τον Αντώνη Κανάκη

Και πρόσθεσε δεν έχω δει εγώ τον κύριο Κανάκη να καλεί στο Ράδιο Αρβύλα έναν πολιτισμένο και ουσιαστικό άνθρωπο, για να γεμίσει την εκπομπή του. Δεν έχει αντιμετωπίσει έναν άνθρωπο απέναντί του όπως οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι που δίνουν υλικό στην εκπομπή του. Δεν μπορεί να λες ότι εγώ είμαι έξω από αυτό και να κατακρίνω όλους τους άλλους, ενώ κι εγώ ο ίδιος απ’ αυτό το ίδιο πράγμα κάνω τηλεόραση. Εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση, γι’ αυτό είπα ότι εκπλήσσομαι. Κι αυτός όμως κρίνεται. Βγαίνει πάντα ο Αντώνης Κανάκης ως πάπας και λέει τι θα πρέπει να γίνεται στην τηλεόραση. Δεν είναι έτσι. Είναι λίγο προκλητικό και λίγο ύποπτο.

Το ξέσπασμα του Κώστα Τσουρού για τον Αντώνη Κανάκη


Πηγή

Διαβάστε επίσης: