«Τρίτωσε το κακό, αυτό δεν το έχω πει ποτέ»: Απανωτές οι δυσκολίες για τον Ηλία Βρεττό – Το αποκάλυψε για 1η φορά

November 6, 2023
Το κακό τρίτωσε, ποτέ δεν το έχω αναφέρει: Ο Ηλίας Βρεττός αντιμετώπισε ασταμάτητες δυσκολίες – Αυτό αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά.

Τρίτωσε το κακό, αυτό δεν το έχω πει ποτέ: Απανωτές οι δυσκολίες για τον Ηλία Βρεττό – Το αποκάλυψε για 1η φορά


Διαφ.

Μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, ο Ηλίας Βρεττός εμφανίστηκε κανονικά στο μαγαζί που τραγουδάει.

Ο ίδιος με ένα βίντεο την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, είπε στους Instagram ακολούθους του, ότι αυτό δεν είναι το μόνο κακό που τον βρήκε.

Πιο αναλυτικά, ο ίδιος εξήγησε: Αυτό που μένει από μια δυσάρεστη στιγμή, σαν την προχθεσινή με το τρακάρισμα που είχα με τη μηχανή μου και αυτό που πάντα θέλω να κρατάω, είναι τα θετικά. Τα θετικά είναι ότι εισέπραξα για μια ακόμα φορά τεράστια αγάπη από όλους εσάς, από τα χιλιάδες μηνύματα που μου στείλατε φίλοι γνωστοί και άγνωστοι. Πραγματικά έλαβα τεράστια θετικότητα και μου ήρθε μια ιδέα μέσα από όλο αυτό.

Δείτε το βίντεο

Συνέχισε, τονίζοντας: Επειδή όλοι μας βιώνουμε αρνητικές στιγμές και υπάρχει πολύ έντονα γύρω μας το μάτι και η γλωσσοφαγιά, όλα αυτά τα αρνητικά πράγματα που εγώ πιστεύω πολύ σε αυτά και επειδή τρίτωσε το κακό χθες. έχω να σας πω. Ξεκίνησε με μια αρνητική κατάσταση με τον θάνατο από τον σκυλάκι μας, στη συνέχεια τράκαρα με το αμάξι που αυτό δεν το έχω πει ποτέ και ήρθε και το τρακάρισμα με την μηχανή και τρίτωσε. Είχα μια ιδέα γιατί μ’ αρέσει πάντα να πρεσβεύω την αγάπη και να απαντάω με θετικότητα.

Τέλος, ο Ηλίας Βρεττός κάλεσε τους διαδικτυακούς του φίλους να του αφήσουν ένα θετικό σχόλιο. Τους είπε, συγκεκριμένα: Κάτω από αυτό το βίντεο, όποιος θέλει να διώξει μακριά του την αρνητικότητα και οτιδήποτε το τοξικό υπάρχει, αφήστε ένα σχόλιο ή μια καρδούλα ή γράψτε έναν καλό λόγο και με αυτό τον τρόπο βοηθήστε το καλό να νικήσει το κακό. Ό,τι κι αν είναι αυτό.

Το τροχαίο του Ηλία Βρεττού στη Γλυφάδα

Το βράδυ της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου, ο τραγουδιστής οδηγούσε τη μηχανή του σε δρόμο της Γλυφάδας, όταν ένα αυτοκίνητο βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να συγκρουστεί μαζί του.

Μέσω Instagram, ο Ηλίας Βρεττός ανάρτησε μια φωτογραφία της μηχανής του μετά το συμβάν, ενώ με ένα σύντομο κλιπ ενημέρωσε τους ακολούθους τους, ότι: Καταλαβαίνετε ότι είχα ένα τρακάρισμα αρκετά σοβαρό με τη μηχανή μου στη Γλυφάδα, ευτυχώς τη γλίτωσα φθηνά επειδή φορούσα κράνος. Είμαι καλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

width=571


Πηγή

Διαβάστε επίσης: