Αρκαδία: Αυτός είναι ο 47χρονος οδηγός ΚΤΕΛ που πέθανε ξαφνικά – Παραλίγο να πέσει στο γκρεμό το λεωφορείο

November 6, 2023

Αρκαδία: Αυτός είναι ο 47χρονος οδηγός ΚΤΕΛ που πέθανε ξαφνικά – Παραλίγο να πέσει στο γκρεμό το λεωφορείο


Διαφ.

Θλίψη επικρατεί στην περιοχή της Τρίπολης για τον τόσο πρόωρο χαμό του 47χρονου οδηγού του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, χθες στα Λαγκάδια.

Ο 47χρονος Μίμης Παναγιωτόπουλος ένιωσε αρχικά αδιαθεσία, στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του, απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Δημητσάνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, ενώ οι φίλοι του θα τον θυμούνται για την αγάπη του στη μουσική και τους δίσκους βινυλίου.

Πώς έγινε το τροχαίο

Ο οδηγός όταν ένιωσε αδιαθεσία έκανε στην άκρη του δρόμου το λεωφορείο ανάμεσα σε Λευκοχώρι και Λαγκάδια και κατέβηκε για λίγα λεπτά, όμως όπως αναφέρει το arcadiaportal, ανεβαίνοντας ξανά στη θέση του και βάζοντας μπροστά το όχημα έχασε τις αισθήσεις του με το λεωφορείο να κυλά προς τον γκρεμό και να σταματά στο χείλος του.

Στο σημείο εκτός από τα τέσσερα οχήματα και τους 14 άνδρες της πυροσβεστικής, την αστυνομία και το ΕΚΑΒ έφτασε και ο Δήμαρχος Γορτυνίας Κούλης Ευστάθιος.

Το απίστευτο συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τις 9 το βράδυ της Κυριακής, με το λεωφορείο να εκτελεί το δρομολόγιο Λουτρά Ηραίας – Τρίπολη.

Σύμφωνα με τα Λαγκαδινά Νέα, το λεωφορείο μετά από την αδιαθεσία του 47χρονου εξετράπη τηςν πορείας του με αποτέλεσμα να κρεμαστεί στο γκρεμό. Μέσα στο λεωφορείο υπήρχε μία επιβάτιδα, η οποία κατάφερε να βγει από την πίσω πόρτα και παρά το σοκ της, είναι καλά στην υγεία της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: