Εκτός εαυτού η Βρισηίδα Ανδριώτου: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

November 6, 2023

Εκτός εαυτού η Βρισηίδα Ανδριώτου: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου


Διαφ.

Μπορεί η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να είχαν κάποτε πολύ καλές σχέσεις, ωστόσο μετά το “Survivor all Star” οι δυο τους δεν έχουν επαφές.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσού», η Βρισηίδα Ανδριώτου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής το «Πρωινό ΣουΣου», οι δύο πρώην παίκτριες του διαγωνιστικού ριάλιτι συμμετείχαν στο ίδιο fashion show στην AXDW στο Ζάππειο, κάτι που αποτέλεσε την αιτία της νέας τους διαμάχης.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου αναστατώθηκε μαζί της επειδή δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίδειξη μόδας του οίκου μόδας «Nikos Takis».

Η πρώτη όχι μόνο άνοιξε την πασαρέλα αλλά μάλιστα ξαναβγήκε στο τέλος μαζί με τον σχεδιαστή, κάτι που φαίνεται να εξόργισε τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Η ίδια, όμως, διέψευσε τους ισχυρισμούς της πρώην φίλης της και αυτό την οδήγησε στο να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της. Αυτό σημαίνει ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δεν πρέπει να πλησιάζει την Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν επιτρέπεται να μιλάει για εκείνη δημόσια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: