Μοιράστηκε τις λεπτομέρειες του γάμου του ο Νίκος Κουρής: «Ο γιος μας θα φέρει την Έλενα στην εκκλησία»

November 6, 2023

Μοιράστηκε τις λεπτομέρειες του γάμου του ο Νίκος Κουρής: «Ο γιος μας θα φέρει την Έλενα στην εκκλησία»


Διαφ.

Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει αλλά και για τον γάμο του.

«Η εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παραγωγές της θεατρικής σεζόν και πάνω σε αυτό, αναφέρθηκε ο ηθοποιός λέγοντας: «Είπα πως θα το κάνω αμέσως, Δεν το σκέφτηκα. Όπως έγινε και με το έργο που παίζω. Εγώ την Ελεωνόρα τη θαυμάζω πάρα πολύ και αποδείχθηκε από τις πρόβες πως είναι τρομερά επαγγελματίας και καλή ψυχή. Είναι τρομερός άνθρωπος και της το λέω κάθε μέρα. Είχε ένα επιπλέον άγχος αλλά έδωσε τόσο πολύ τον εαυτό της», είπε αρχικά.

Τραγουδάει η Ελεωνόρα αλλά μέσα στον ρόλο. Εγώ τη θαυμάζω πολύ και χαίρομαι να την βλέπω. Και ο κόσμος το έχει αγκαλιάζει. Η Ελεονώρα είναι αποκάλυψη σε αυτό το έργο. Το έργο έχει και πολιτικά ανοίγματα, είναι πρωτότυπο. Έχει ανέβει μία φορά ξανά με την Νόνικα Γαληνέα και τον Γιάννη Μπέζο».

Επιπλέον μίλησε για τη σύντροφό του, Έλενα Τοπαλίδου λέγοντας πως: «Εγώ θέλω η ζωή να είναι πανηγύρι, θέλω να έχει εκπλήξεις, εντάσεις, ηρεμία, αλλά να είναι ζωντανή, να είναι εν εξελίξει. Τα ζευγάρια συνήθως δεν αλλάζουμε μαζί. Είναι άλλες οι ανάγκες της γυναίκας. Εγώ δεν ξέρω εάν θα μπορούσα να είμαι γυναίκα με όλες αυτές τις ορμόνες. Είμαι σε μία στιγμή που νιώθω πως θέλω να είμαι πιο γενναιόδωρος με τη γυναίκα μου, το παιδί μου. Είμαι αλήθεια καλά.

Η απόφαση να παντρευτούμε έγινε επειδή ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε πως τώρα έχει νόημα να το κάνουμε γιατί τώρα μπορούμε να το κάνουμε με ένα τρόπο που μας ευχαριστεί και τους δύο. Έχουμε πολλά ζευγάρια φίλων που δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε ερωτευμένοι ακόμα. Νομίζω πως εμείς δεν είμαστε άνθρωποι που θέλουν να δέσουν τον γάιδαρό τους. Θέλουμε να το γιορτάσουμε σαν να είναι μια επανέναρξη.

Τους ξαφνιάσαμε όλους αλλά πιο πολύ ξαφνιάστηκε το παιδί μας, ο Πέτρος. Όταν το άκουσε, δεν το περίμενε, αλλά η χαρά που πήρε είναι η μεγάλη ευτυχία. Γιατί τότε καταλάβαμε πως για τον Πέτρο κάτι σημαίνει. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και γι’ αυτό, το ότι είναι μεγάλος και θα το ζήσει. Ο Πέτρος θα φέρει την Έλενα στην εκκλησία. Η Έλενα είναι ένα πλάσμα τόσο ανοιχτό και με χιούμορ».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: