Έβγαλε τα γυαλιά ηλίου 1η φορά & συγκινεί η Ελένη Τσαλιγοπούλου: “Τα φορούσα για να κρύψω το πρόβλημά μου”

November 7, 2023

Έβγαλε τα γυαλιά ηλίου 1η φορά & συγκινεί η Ελένη Τσαλιγοπούλου: “Τα φορούσα για να κρύψω το πρόβλημά μου”


Διαφ.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» σήμερα, Δευτέρα, το απόγευμα και αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία 6 χρόνια και το οποίο την είχε αναγκάσει να φορά συνεχώς γυαλιά ηλίου.

Η πρώτη εμφάνιση της Ελένης Τσαλιγοπούλου χωρίς γυαλιά ηλίου

Όπως υπογράμμισε η ερμηνεύτρια «είναι η πρώτη μου εμφάνιση χωρίς γυαλιά. Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα με τα ματάκια μου είναι κάπως καλύτερα. Πέρασα έναν εξόφθαλμο, που με ταλαιπώρησε για αρκετά χρόνια, 6-7 και συνεχίζει να με ταλαιπωρεί. Η θεραπεία είναι ανάλογα με την περίπτωση. Τα γυαλιά είναι λίγο φερετζές, ρίχνεις και τα μαλλιά μπροστά, καλύπτεσαι και είσαι θεά πάντα. Αν μπορούσα, θα φορούσα και καπέλα. Είναι κάπως καλύτερα. Δεν είμαι εντελώς καλά, αλλά τέλος πάντων… βαρέθηκα να φοράω γυαλιά».

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου για το πρόβλημα στη σημερινή μουσική

Για τη συμβολή της στο τραγούδι, η Ελένη Τσαλιγοπούλου επεσήμανε «νιώθω ότι έχω συμβάλει στην εξέλιξη του ελληνικού τραγουδιού. Αυτό που μου λείπει είναι ο λαϊκός στίχος. Υπάρχουν τάσεις στη μουσική αλλά δεν υπάρχει δισκογραφία σήμερα. Οι νέοι βρίσκουν το κοινό τους μέσω του διαδικτύου. Είναι λίγο πιο δύσκολη η σημερινή εποχή. Καλά κάνουν και οι τράπερ και γράφουν αλλά η τραπ είναι από κάποια μέχρι κάποια ηλικία. Από ‘κει και πέρα υπάρχει πρόβλημα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: