“Προχώ” μαμά η Μαρία Σολωμού: “Με τον γιο μου συζητάμε τα προσωπικά μας. Μου λέει τη γνώμη του, εγώ δεν επεμβαίνω”

November 7, 2023

“Προχώ” μαμά η Μαρία Σολωμού: “Με τον γιο μου συζητάμε τα προσωπικά μας. Μου λέει τη γνώμη του, εγώ δεν επεμβαίνω”


Διαφ.

Η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Fay’s time”, μίλησε για τη σχέση που έχει με τον γιο της, αποκαλύπτοντας ότι συζητούν τα προσωπικά τους.

Η σχέση της Μαρίας Σολωμού με τον γιο της

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «είναι πολύ αλλιώς η σχέση με το παιδί, όταν ενηλικιώνεται. Μετά τα podcast το παιδί έρχεται κατευθείαν και μου λέει τα προσωπικά του. Δε μου μίλαγε πριν τα podcast, δεν ήξερα τα προσωπικά του, ήταν κανονικό παιδί δηλαδή που δε τα λέει στους γονείς του. Κι εγώ του λέω τα προσωπικά μου. Μου λέει την άποψή του. Εγώ δεν επεμβαίνω στα προσωπικά του, λέω απλώς τη γνώμη μου. Το ίδιο κάνει κι αυτός, λέει τη γνώμη του».

Οικογένεια η Μαρία Σολωμού με τον Μάριο Αθανασίου

Ερωτηθείσα για τη σχέση με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Μάριο Αθανασίου, αλλά και τον λόγο που έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να προστατεύει την προσωπική της ζωή, η Μαρία Σολωμού επεσήμανε «οι χωρισμένοι άνθρωποι δε πρέπει να είναι αλλιώς, πρέπει να είναι οικογένεια. Βαρέθηκα την ταμπέλα, να βλέπω μόνιμα το όνομά μου δίπλα σε ένα αντρικό όνομα…».

Σχετικά με το πως φαίνεται στον γιο της η στενή σχέση που έχει με τον ράπερ Mente Fuerte, η ηθοποιός σημείωσε «ο γιος μου ακούει underground rap. Πολύ αναφέρουμε όμως τα ίδια ονόματα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: