“Το παράκανες, συνέχισε μόνος σου”: Απηύδησε η Μιμή Ντενίση με τον Λιάγκα στο Πρωινό & έφυγε από τη θέση της

November 8, 2023

“Το παράκανες, συνέχισε μόνος σου”: Απηύδησε η Μιμή Ντενίση με τον Λιάγκα στο Πρωινό & έφυγε από τη θέση της


Διαφ.

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στο Πρωινό, σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι και ο Γιώργος Λιάγκας οδήγησε την κουβέντα στον Λάκη Λαζόπουλο και τον Στέφανο Κασσελάκη, χωρίς να δίνει τον λόγο στην ηθοποιό.

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής «έχω στενοχωρηθεί γιατί έχουν βγει 2-3 σαλτιμπάγκοι που γράφουν τρομακτικά ψέματα και βγήκα πριν μια βδομάδα και λέω επιτέλους, σταματήστε τα ψέματα. Και λέω κι εγώ πια θα κινηθώ νομικά. Κάθισα και το ξανασκέφτηκα και λέω με τον κάθε ταλαίπωρο… είναι λάθος κι αυτό. Και σκέφτηκα εσένα και τον Λαζόπουλο».

Η ηθοποιός απάντησε «στεναχωρήθηκα κάποιες φορές, αλλά δεν τσαντίστηκα. Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να με τσαντίσεις εμένα. Τώρα είμαστε μια χαρά με τον Λάκη Λαζόπουλο, όχι ότι δεν μου έκανε κακό τότε.Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν την ήξερε το κοινό, μπορεί να είχε καταστραφεί. Μου έκανε κακό τότε στη νεολαία, σε αυτούς που δεν με είχαν δει ποτέ και απλώς άκουγαν αυτό. Το ξεπέρασα εγώ αυτό το κακό, γιατί εγώ δεν σταματάω ποτέ».

Η αγανάκτηση της Μιμής Ντενίση με τον Γιώργο Λιάγκα

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε «τώρα τα έχει βάλει με μένα ο Λάκης Λαζόπουλος, βγαίνει και λέει γιατί παίζω τόσο πολύ τον Κασσελάκη», με τη Μιμή Ντενίση να σημειώνει «θα πάρω το μέρος του όμως, γιατί το παράκανες με τον Κασσελάκη. Επειδή πήγαινε στο γυμναστήριο έπρεπε να πάτε κι εσείς από κοντά»;

Εκτός εαυτού η Μιμή Ντενίση με τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε να μιλά και τότε η ηθοποιός τόνισε απηυδησμένη «δεν θα με αφήσει να μιλήσω, θέλει να κάνει μονόλογο. Όχι, συνέχισε εσύ. Πες εσύ» και αναρωτήθηκε, έχοντας σηκωθεί όρθια «εγώ ήρθα εδώ να μιλάω για τον πολιτικό αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ;».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: