Πυρ και μανία η Φαίη Σκορδά με την Κατερίνα Καινούργιου: «Προσβλητικό αυτό που έκανε, ξεπέρασε κάθε όριο»

November 8, 2023

Πυρ και μανία η Φαίη Σκορδά με την Κατερίνα Καινούργιου: «Προσβλητικό αυτό που έκανε, ξεπέρασε κάθε όριο»


Διαφ.

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε στην εκπομπή της, στον ΣΚΑΙ, τα όσα έχουν γίνει ανάμεσα σε Ανδρέα Μικρούτσικο και Light και το ξέσπασμα κατά της Super Κατερίνας από τη Νανά Παλαιτσάκη.

Το ξέσπασμα της Φαίης Σκορδά

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια «αυτό γίνεται θέμα. Η αντιπαράθεση αυτή έχει γίνει θέμα κι άλλες φορές. Δεν είναι στη φύση της εκπομπής (σ.σ. Super Κατερίνα) η αντιπαράθεση του Μικρούτσικου με τον οποιονδήποτε Light να είναι μέσα στη θεματολογία;».

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά

Και πρόσθεσε «προφανώς και καλά κάνουν γιατί πάνε και καλά στα νούμερα. Έχουν αυτή τη συγκεκριμένη θεματολογία που γίνεται και προσωποκεντρική, με διαμάχες δικές τους… Αυτή είναι η φύση της εκπομπής, καλά κάνουν, δεν θα την κρίνει κάποιος, ο κόσμος κρίνει και εν τέλει βλέπει ή δεν βλέπει κάτι. Απλώς η συγκεκριμένη στιγμή, τα συγκεκριμένα λόγια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο ήταν υπερβολικά, ήταν σα να υπάρχει μία γραμμή, να υπερέβησαν τα όρια. Δεν είναι μόνο το τηλεοπτικό, μετά υπάρχει ένας σεβασμός σε έναν άνθρωπο. Δεν είναι για να τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι για το συγκεκριμένο μόνο. Ίσως εκεί θα πρέπει να υπάρχει ένα φίλτρο. Κανείς δε μπορεί να κάνει τον αρχισυντάκτη μίας εκπομπής, γιατί ο κόσμος είναι αυτός που επιλέγει. Αλλά η συγκεκριμένη στιγμή, ανθρώπινα, επαγγελματικά και από σεβασμό και μόνο και δεν έχει να κάνει η ηλικία, δεν είναι ωραίο. Είναι προσβλητικό γιατί φιλοξενείς έναν άνθρωπο που σε βρίζει. Η συγκεκριμένη στιγμή ξεπέρασε τα όρια».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: