Έξαλλοι οι Παπάδες με την Θέμις Μπαζάκα: «Εμετικά αυτά που είπε για τη θρησκεία μας. Αφορισμός της αξίζει»

November 8, 2023
Οι Παπάδες είναι έξαλλοι με την Θέμις Μπαζάκα λόγω των εμετικών δηλώσεών της για τη θρησκεία μας. Αξίζει να αφορίσουμε την προσωπικότητά της.

Έξαλλοι οι Παπάδες με την Θέμις Μπαζάκα: Εμετικά αυτά που είπε για τη θρησκεία μας. Αφορισμός της αξίζει


Διαφ.

Η Θέμις Μπαζάκα έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με τα θρησκευτικά και την προσευχή των μαθητών στο σχολείο και προκάλεσε την αντίδραση των ιερέων, Αυγουστίνου Παπανικολάου και Αγαθάγγελου Σαρηγιαννίδη, οι οποίοι απέστειλαν επιστολή.

Ξέσπασαν οι παπάδες κατά της Θέμιδος Μπαζάκα

Συγκεκριμένα, οι ιερείς αναφέρουν στην επιστολή:

“Κύριε Διευθυντά, με έκπληξη και πόνο πέσαμε πάνω σε δηλώσεις μιας άγνωστης σε μας, ηθοποιού του MEGA κυρίας Θέμιδος Μπαζάκα αναφορικά με την προσευχή στα σχολεία και το μάθημα των θρησκευτικών.

Μεταξύ άλλων η καλλιτέχνιδα σημειώνει: “Σίγουρα, είναι μια σειρά προκλητική, η οποία θα δημιουργήσει εντάσεις, γιατί δυστυχώς η κοινωνία μας είναι συντηρητική. Μα εγώ πιστεύω ότι γίνεται ακόμη πιο συντηρητική τα τελευταία χρόνια. Η θρησκοληψία, ο ρατσισμός, ο φασισμός είναι γύρω μας. Είναι τρομακτικό αυτό που συμβαίνει. Να μην προχωράει, να μην θέλει ο κόσμος να ανοίξει τα μάτια του.

Δεν υπάρχει εκπαίδευση, ούτε από την οικογένεια, ούτε από το σχολείο. Μια χώρα που ξεκινάει το παιδάκι 6 χρονών το μάθημά του με προσευχή, συγγνώμη -πάρτε το όπως θέλετε-, αλλά ήμαρτον. Πού γίνεται αυτό το πράγμα; Σε λίγο θα μας απαγορεύουν δεν ξέρω κι εγώ τι. Θέλω να πω ότι χρειάζεται μια πολιτική απέναντι σε αυτά τα πράγματα. Οι άνθρωποι οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους την εξουσία, πρέπει να προχωρήσουν αυτό το πράγμα και να το ανοίξουν. Πρέπει να γίνει η σεξουαλική εκπαίδευση στο σχολείο, πρέπει να πάψουν τα θρησκευτικά, πρέπει όλοι να μιλούν στα παιδιά πιο ανοιχτά για κοινωνικά θέματα. Δεν γίνεται άλλο αυτό το πράγμα”.

ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΖΑΚΑ;

Στην “πρόοδο που εσείς και η αχαρακτήριστη σειρά στην οποία λαμβάνετε μέρος ευαγγελίζεστε; Στην προκλητική στάση μαθητών με σεξουαλικά υπονοούμενα στους καθηγητές τους; Στη ηθική απαξίωση των πάντων; Στην έκπτωση των χριστιανικών αξιών;

Κυρία μου ανοίξτε κάποιο βιβλίο, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι χωρίς την Εκκλησία δεν θα υπήρχε το Σχολείο. Οι κληρικοί συνέβαλαν και διέσωσαν γλώσσα και παιδεία.

Θέλετε τα παιδιά μας αλιβάνιστα και ΑΘΕΑ; Χωρίς προσευχή, χωρίς θρησκευτικά; Χωρίς τα 2 αυτά πανίσχυρα πνευματικά τους όπλα;

Οι ιερείς ζητούν να επέμβει το ΕΣΡ για τις δηλώσεις που έκανε η Θέμις Μπαζάκα

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Αφορισμός και μετάνοια σου πρέπουν – Να παρέμβει το ΕΣΡ για τις εμετικές δηλώσεις (ετοιμάζουμε αναφορά) και το MEGA να δείξει ευαισθησία και να ελέγξει τι προβάλλετε στη σειρά. Δεν γίνεται από τη μία ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και από την άλλη MILKY WAY”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: