Γυναίκα υπόδειγμα η Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Είχα όνειρο από μικρή να γίνω μαμά, όχι να κάνω καριέρα»

November 8, 2023

Γυναίκα υπόδειγμα η Αντριάνα Παρασκευοπούλου: «Είχα όνειρο από μικρή να γίνω μαμά, όχι να κάνω καριέρα»


Διαφ.

Σε μια συνέντευξη που πραγματοποίησε το “Mega Καλημέρα”, ο Θανάσης Πάτρας συναντήθηκε με τη διάσημη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Στο πλαίσιο αυτής της συνέντευξης, η Αντριάνα ανέλυσε τα ενδιαφέροντα θέματα της τηλεθέασης, εξέφρασε την επιθυμία της για μητρότητα και αποκάλυψε τους δημοσιογράφους που θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους σε ένα δελτίο ειδήσεων.

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Τα όσα ανέφερε

«Είχαμε φτιάξει με την κολλητή μου φίλη μία εφημερίδα, τον «Ροζ πάνθηρα». Το ίδιο συναίσθημα που είχα τότε, το νιώθω κάθε μέρα στη δουλειά. Όταν με ρωτούσαν τι ήθελα να γίνω, έλεγα «μαμά». δεν με ενδιέφερε τι επάγγελμα θα ακολουθήσω», είπε αρχικά η Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

«Πέρασαν 2- 3 χρόνια για να συνηθίσω τη ζωή στην Αθήνα, στην αρχή δεν μου άρεσε η Αθήνα. Το 2008 μου τηλεφώνησαν και μου είπαν να τρέξω να πω δελτίο ειδήσεων. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Δεν είχα καθόλου άγχος στο πρώτο μου δελτίο, είχαν όλοι οι υπόλοιποι. Το δίδυμο Λυριτζή – Οικονόμου έδινε χώρο και ελευθερία στα νέα παιδιά. Αγαπώ τις ειδήσεις. Σκέφτομαι όμως ότι αν γινόταν ένα restart στις ενημερωτικές εκπομπές, θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο», συνέχισε αναφορικά με την δημοσιογραφία και το ενδεχόμενο να παρουσίαζε ενημερωτική εκπομπή.

Μεταξύ άλλων η Αντριάνα Παρασκευοπούλου τοποθετήθηκε για την Πόπη Τσαπανίδου. «Δεν κρίνω καμία απόφαση που μπορεί να πάρει κάνεις, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα προσωπικά του. Η απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική, με έκανε να μην αποκλείω κανένα ενδεχόμενο, όταν απαντώ γι’ αυτό», παραδέχθηκε η δημοσιογράφος.

Ακολουθεί το απόσπασμα της συνέντευξης:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: