“Ήθελα απλά να ζεσταθώ”: Η στιγμή που άλλαξε για πάντα τη ζωή της 22χρονης Αντριέλας, κάηκε σε όλο το σώμα της

November 8, 2023

“Ήθελα απλά να ζεσταθώ”: Η στιγμή που άλλαξε για πάντα τη ζωή της 22χρονης Αντριέλας, κάηκε σε όλο το σώμα της


Διαφ.

Η 22χρονη Αντριέλα, που τον περασμένο Φεβρουάριο, στην προσπάθειά της να ανάψει τη σόμπα στο σπίτι της, για να ζεσταθεί, έριξε οινόπνευμα και λαμπάδιασε όλο της το σώμα και το πρόσωπο, μιλάει για τον Γολγοθά της στην εκπομπή “T-live”.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, στην προσπάθειά του να τη σώσει, κάηκε και εκείνος στα χέρια.

Αμέσως, η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου και στη συνέχεια με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, όπου εφημέρευε και για ενάμιση μήνα, βρισκόταν σε καταστολή.

Όπως εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, όταν βγήκε από την καταστολή, ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της για τη στενοχώρια που τους προκάλεσε, ενώ όταν είδε για πρώτη φορά στο πρόσωπό της, ένιωσε πολύ άσχημα.

Η οργάνωση Salvia βρίσκεται στο πλευρό της Αντριέλας και την στηρίζει στο μακρύ αγώνα που έχει να διανύσει για την αποκατάστασή της.

Όπως υπογράμμισε η 22χρονη Αντριέλα «τα περισσότερα τα έχω ξεχάσει. Είχα βγει και γύρισα σπίτι. Έκανε κρύο, δεν είχα προσέξει ότι η σόμπα ήταν λίγο αναμμένη. Πήρα το οινόπνευμα, βάζω το χαρτί, κι έτσι όπως έριξα το οινόπνευμα, η φωτιά γύρισε προς τα εμένα, το μπουκάλι έσκασε στα χέρια μου, στα μαλλιά και στα ρούχα. Θυμάμαι να ουρλιάζω. Η μητέρα μου είχε πάθει σοκ και δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Θυμάμαι ότι ξύπνησε ο μπαμπάς μου, με τύλιξε με μία πετσέτα, μου έσκισε ό,τι ρούχα είχαν απομείνει και με έβγαλε έξω. Είχε και τον φόβο μην πιάσει φωτιά και το σπίτι».

Μόλις 5% πιθανότητες επιβίωσης έδιναν στην 22χρονη Αντριέλα οι γιατροί

Και πρόσθεσε «ο μπαμπάς μου είχε καεί στα χέρια, αλλά με πολλή δυσκολία οδήγησε μέχρι τον Βόλο. Κατέβηκα και άρχισα να ουρλιάζω και να λέω βοήθεια. Θυμάμαι απλά τους γιατρούς να με έχουν περικυκλώσει. Στη συνέχεια μεταφέρθηκα στο Γεννηματά και είχα την τύχη να έχω τους καλύτερους γιατρούς. Έβλεπα τις φωτογραφίες του πώς ήμουν και το πώς είμαι τώρα… Οι γιατροί μου έδιναν 5% πιθανότητες να ζήσω. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, όλοι με κοιτούσαν με μία λύπηση για το τι έπαθα. Εμένα αυτό δεν με βοηθούσε. Από τον Βόλο, πήγα στη Ρόδο και όλοι με κοιτούσαν κι έκαναν τον σταυρό τους. Για εμένα αυτό ήταν πολύ άσχημο».

Το μήνυμα της 22χρονης Αντριέλας

Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο είναι «να σταματήσουν να με κοιτάνε με λύπηση, είμαστε άνθρωποι όλοι. Δεν με βοηθάει να με κοιτάνε και να κάνουν τον σταυρό τους. Πολλές φορές λαμβάνω άσχημα σχόλια».

Για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει την κοπέλα, το IBAN της Εθνικής Τράπεζας που μπορεί να καταθέσει χρήματα είναι GR1301104610000046101287590, ενώ δικαιούχοι είναι Andriela Gjoka, Emanuel Gjoka.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: