Έκανε το “μπαμ” ο Ατζούν: «Κλείδωσαν» οι πρώτοι παίκτες για το νέο Survivor, έχουμε ήδη φαβορί

November 9, 2023

Έκανε το “μπαμ” ο Ατζούν: «Κλείδωσαν» οι πρώτοι παίκτες για το νέο Survivor, έχουμε ήδη φαβορί


Διαφ.

Το Survivor αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ, αμέσως μετά τα Χριστούγεννα και θα συμμετέχουν τόσο διάσημοι, όσο και μαχητές.

Ειδικότερα, κόντρα σε ό,τι είχε αρχικά ακουστεί, το ριάλιτι επιβίωσης δεν θα είναι All Star, με την Acun Medya και τον ΣΚΑΪ να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στους Μαχητές, προκειμένου να επιλεγούν στα castings πρόσωπα ενδιαφέροντα, με όρεξη για σκληρό ριάλιτι και δυνατότητες στους στίβους μάχης.

Οι δύο διάσημοι που θα συμμετέχουν στο Survivor

Τα μόνα ονόματα που προς το παρόν θεωρούνται σίγουρα από την παραγωγή του Survivor είναι δύο, η Κατερίνα Δαλάκα και Στάθης Σχίζας, η οποίοι έχουν καταφέρει να αποχωρήσουν νικητές σε προηγούμενους κύκλους.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελευταία τους συμμετοχή, η πρώτη αποβλήθηκε και ο δεύτερος αποχώρησε οικειοθελώς. Φυσικά, γίνονται συζητήσεις και με άλλους παίκτες από τα παλιά, αλλά το ενδιαφέρον της παραγωγής έχει στραφεί αλλού.

Στόχος του ΣΚΑΪ είναι να βρει διάσημους που δεν έχουν ήδη «καεί» σε ελληνικά ριάλιτι, αλλά νέα πρόσωπα, που το τηλεοπτικό κοινό δεν έχει βαρεθεί να βλέπει σε παρόμοια concepts.

Πάντως, το budget δεν θα είναι το ίδιο με άλλες σεζόν, καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσπαθεί να αποφύγει τις υπερβολές στο οικονομικό κομμάτι, ενώ ο ΣΚΑΪ πιέζει πολύ για «δυνατά» ονόματα, καθώς τόσο το «I’m a Calebrity… Get me out of here!», όσο και οι «Πανθέοι», δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους τηλεθεατές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: