Έμαθε τα δυσάρεστα και «κατέρρευσε»: Σε κακή κατάσταση ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ξέσπασε σε κλάματα on air

November 9, 2023

Έμαθε τα δυσάρεστα και «κατέρρευσε»: Σε κακή κατάσταση ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ξέσπασε σε κλάματα on air


Διαφ.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Πρωινό”, για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου, με την οποία συνεργάστηκε στη σειρά «Θα σε δω στο πλοίο» και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα κλάματά του.

Συγκλονισμένος ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου «πραγματικά συγκλονίστηκα, γιατί δουλέψαμε μαζί σε μια σειρά που περάσαμε υπέροχα. Μια σειρά όπου την αγάπησε ο κόσμος. Ένα κορίτσι λαμπερό, αισιόδοξο, τρυφερό, ευγενικό, ταλαντούχο. Πραγματικά είχαμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση».

Και συμπληρώνει «την αγαπούσα πραγματικά. Αυτή η αγάπη ας τη συνοδεύει σε αυτό το ταξίδι που κάνει. Να ‘ναι καλά εκεί γιατί πέρασε πολλά, αλλά τα πέρασε λεβέντικα, με αξιοπρέπεια, με φοβερή δύναμη και πραγματικά τη θαύμαζα για όλο αυτό που πέρασε. Κάτια μου γλυκιά, καλό ταξίδι ομορφιά μου».

Τα κλάματα του Γιώργου Παρτσαλάκη

Στη συνέχεια, ξεσπώντας σε κλάματα, επεσήμανε «ήτανε σαν κόρη μου, πραγματικά και έξω απ’ τη δουλειά όταν δύο άνθρωποι είναι κύριοι και κυρίες, γιατί ήταν μια κυρία, ένα φοβερό ευγενικό παιδί και ταλαντούχο και… Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, είμαι πολύ πικραμένος. Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός και να παίρνει ανθρώπους σε λάθος ώρα; Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: