Ώρες αγωνίας για τον Μπρους Γουίλις: Περνά δύσκολες στιγμές, δεν αναγνωρίζει πλέον ούτε την Ντέμι Μουρ

November 10, 2023

Ώρες αγωνίας για τον Μπρους Γουίλις: Περνά δύσκολες στιγμές, δεν αναγνωρίζει πλέον ούτε την Ντέμι Μουρ


Διαφ.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η κατάσταση υγείας του Μπρους Γουίλις, ο οποίος πλέον αδυνατεί να αναγνωρίσει αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ηθοποιός, ο οποίος διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, πάσχει από σοβαρή απώλεια μνήμης. Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι, μετά την επιστροφή του από ταξίδι στην Ιταλία, η Ντέμι Μουρ πήγε να τον δει και ο πρωταγωνιστής του «Die Hard» δεν αναγνώρισε την ηθοποιό.

Όπως αναφέρει το «Closer», η διάσημη ηθοποιός και πρώην σύζυγός του είναι συντετριμμένη. Δεν είχε ιδέα για όλη αυτή την κατάσταση και τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας του ηθοποιού. Ο Μπρους Γουίλις δεν είναι πλέον σε θέση να επικοινωνήσει λεκτικά. Πρόσφατα η οικογένειά του είχε ενημερώσει ότι ο Μπρους Γουίλις δεν μπορεί πλέον να επικοινωνεί λεκτικά, ωστόσο αναγνωρίζει τη σύζυγό και τις κόρες του.

Μπρους Γουίλις

Φίλος του πρωταγωνιστή του «Die Hard» μίλησε στη New York Post λέγοντας ότι δεν είναι σε θέση να επικοινωνήσει μαζί του. «Η αίσθησή μου είναι ότι μέσα σε ένα με τρία λεπτά καταλαβαίνει ποιος είμαι», ανέφερε. «Κάποτε του άρεσε να διαβάζει πολλά βιβλία, αλλά τώρα δεν μπορεί. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον στη διάθεσή του. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ο Μπρους».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: