Δεν άντεξε & «λύγισε» στον αέρα η Ζήνα Κουτσελίνη για τον χαμό της «αδερφής» της: «Σου υπόσχομαι…»

November 10, 2023

Δεν άντεξε & «λύγισε» στον αέρα η Ζήνα Κουτσελίνη για τον χαμό της «αδερφής» της: «Σου υπόσχομαι…»


Διαφ.

Η Ζήνα Κουτσελίνη φάνηκε αρκετά ταραγμένη στη σημερινή εκπομπή της, το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά το θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου.

Η παρουσιάστρια διατηρούσε στενή φιλία με την εκλιπούσα και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. “Μια μέρα δύσκολη, να μπορέσω να διαχειριστώ την απώλεια ενός ανθρώπου που αγάπησα πολύ”, είπε με τη φωνή της να σπάει.

“Συνεργαστήκαμε πολύ δυνατά, με πολλές αλήθειες στην κοινή μας συμβίωση. Ήμασταν συνοδοιπόροι για πολύ μεγάλο διάστημα, κι όταν αυτά τα μάτια ήρθαν απέναντί μου για να κάνουν για την εκπομπή που μόλις είχε αποχωρήσει η Σοφία Αλιμπέρτη, αμέσως κατάλαβα ότι της άξιζε αυτή η θέση. Η Κάτια ήταν πολύ σπουδαίο πρόσωπο, πολύ δυνατή γυναίκα“, συμπλήρωσε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η ηθοποιός την οποία αποκαλούσε “αδερφή της”, τη στήριξε την πρώτη χρονιά της εκπομπής. Μάλιστα, είχε εμφανιστεί στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” και η μητέρα της, όπου αναφέρθηκαν στην περιπέτειά της με τον καρκίνο.

Αμέσως μετά από ένα παλιότερο βίντεο όπου η αείμνηστη ηθοποιός μιλούσε για την υιοθεσία, η Ζήνα Κουτσελίνα “λύγισε”.

“Σου υπόσχομαι, Κάτια, η εκπομπή που θα κάνουμε για τις υιοθεσίες θα είναι αφιερωμένες σε εσένα και στην προσπάθειά σου όλα αυτά τα χρόνια”, είπε η παρουσιάστρια του Star.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: