Περήφανη μητέρα η Νατάσα Παζαΐτη: Με 4 λέξεις & μία φώτο τα είπε όλα για την κούκλα 20χρονη κόρη της

November 10, 2023

Περήφανη μητέρα η Νατάσα Παζαΐτη: Με 4 λέξεις & μία φώτο τα είπε όλα για την κούκλα 20χρονη κόρη της


Διαφ.

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες η κόρη της Νατάσας Παζαΐτη και του Κώστα Καραμανλή, με την πρώτη να το γιορτάζει με μία σειρά αναρτήσεων.

Η 20χρονη Αλίκη έχει βαφτιστεί Αγγελική ωστόσο οι γονείς της τη φωνάζουν με το όνομα της γιαγιάς της και μητέρα του Κώστα Καραμανλή, Αλίκη Γεωργούλη.

Χθες, λοιπόν, η γνωστή μαστολόγος ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της, δημοσιεύοντας μια πολύ όμορφη φωτογραφία της στην οποία έγραψε:«Χρόνια πολλά άγγελέ μου».

Παζαΐτη

Η Νατάσα Παζαΐτη είναι μητέρα δύο παιδιών, της Αλίκης και του Αλέξανδρου. Τα δίδυμα αδέλφια γεννήθηκαν το 2003 και μέχρι σήμερα, που πλέον είναι φοιτητές, οι γονείς τους αποφεύγουν τις συχνές αναρτήσεις μαζί τους στα social.

Σε μια από τις ελάχιστες συνεντεύξεις της η Νατάσα Παζαΐτη παραδέχτηκε ότι υπήρξαν δύσκολοι περίοδοι στη ζωή της ως μητέρα ειδικά όταν έκανε την ειδικότητά της κι έπρεπε να απουσιάζει αρκετές ώρες από το σπίτι.

«Δεν μπορούμε να τα πετύχουμε όλα. Κάτι χάνουμε, κάτι κερδίζουμε. Κάπου κάνουμε έκπτωση. Είναι αλήθεια ότι η πιο δύσκολη περίοδος ήταν η περίοδος ειδικότητας που τα παιδιά μου ήταν μικρά. Τότε έχασα στιγμές και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό.

Θυμάμαι πάντα που με ρωτούσαν αν θα γυρίσω σπίτι, γιατί κατά τη διάρκεια της ειδικότητας εφημέρευα τουλάχιστον δύο φορές και έλειπα από το σπίτι. Νομίζω ότι μου το καταλογίζανε για πολλά χρόνια. Τώρα που έχουν μεγαλώσει, έχουν αλλάξει τα πράγματα. Θυμούνται όλες τις θυσίες που έχω κάνει σε σχέση με τη δουλειά μου και το θαυμάζουν. Είμαι καλό παράδειγμα γι’ αυτούς και μου το έχουν συγχωρήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day τον Οκτώβριο του 2023.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: