Τον «στόλισε» & τον έκοψε στον αέρα: «Κατιναριό, ξεφτιλίκι» – Έξαλλος Λιάγκας, ζήτησε συγνώμη η Καινούργιου

November 11, 2023

Τον «στόλισε» & τον έκοψε στον αέρα: «Κατιναριό, ξεφτιλίκι» – Έξαλλος Λιάγκας, ζήτησε συγνώμη η Καινούργιου


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε για την εκπομπή “Super Κατερίνα”, η οποία προσπάθησε να πάρει συνέντευξη από τον Πέτρο Κουσουλό, την ώρα που δέχτηκε επίθεση από την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου και βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής “Πρωινό”.

Ειδικότερα, η αδερφή, η μητέρα και ο θείος της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα, έκαναν χειρονομίες και φώναζαν στον δημοσιογράφο, την ώρα που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

“Σας παρακαλώ πολύ, είμαστε σε ζωντανή σύνδεση”, εξηγούσε ο ρεπόρτερ Γιάννης Μαλλιαρός, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρνει να ηρεμήσει να πνεύματα.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας διέκοψε τη σύνδεση και υπογράμμισε σε έντονο ύφος “είναι ντροπή, πάρτε το δεν θέλω αυτή τη δημοσιογραφία, πάρτε το σας παρακαλώ! Είναι ντροπή όλο, πάρτε το. Προσέξτε τώρα να δείτε τώρα, δεν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά τα πράγματα, έχει μια ζωντανή σύνδεση με έναν άνθρωπο, συμβαίνει αυτό που συμβαίνει, το παρακολουθούμε όλοι ενεοί. Ο ένας είναι δημοσιογράφος, ο Πέτρος Κουσουλός κάνει ρεπορτάζ, άλλες φορές ευσταθεί, άλλες όχι. Κανείς δε μπορεί για ένα δημοσιογράφο να πει ότι το κάνει για άλλους λόγους, από το να λάμψει η αλήθεια μπορεί να δούμε και κάποια λάθη, δεν το κρίνω εγώ, θα δούμε και την απόφαση του δικαστηρίου. Από την άλλη μεριά έχεις την οικογένεια, που θέλουν να αθωωθεί και βρίζαν τον δημοσιογράφο, ο δημοσιογράφος δεν έχει λόγο να πει ψέμματα, τώρα από εκεί και πέρα το ξεφτιλίκι αυτό, σε μια ζωντανή σύνδεση να του χώνουν μικρόφωνα και τηλέφωνα δεν το δέχομαι αυτό, πάρτε τον δικό σας, δε τη θέλω τη τηλεόραση αυτή! Κόντρες, έριδες και κατιναριό, να το κάνουν άλλοι”.

Η ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα», Ελισάβετ Οικονόμου, προσπάθησε να πάρει δηλώσεις από τον Πέτρο Κουσουλό και γι’ αυτή την πράξη, η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε συγγνώμη στον Γιώργο Λιάγκα, καθώς δεν κατάλαβε ότι ήτανε live στον ΑΝΤ1.

Η συγγνώμη της Κατερίνας Καινούργιου στον Γιώργο Λιάγκα και το μήνυμα που του έστειλε

Όπως υπογράμμισε η παρουσιάστρια του Alpha «τι να κάνουμε, μιλούσε με άλλο κανάλι συμβαίνουν και αυτά… Ααα ήταν σύνδεση ζωντανή, δεν το κατάλαβα παιδιά, δεν είναι σωστό για τους άλλους. Με συγχωρείται παιδιά, ψυχραιμία και πάνω, δεν το κατάλαβα ότι ήταν σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους, συγνώμη ζητάω και από τον Γιώργο και από το συνάδελφο, δεν κατάλαβα Ελισάβετ ότι ήτανε live συγγνώμη. Απλά μπήκαμε σφήνα στο live του άλλου και μην φανώ και αγενής σε όλα ξανά. Έδινε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και οφείλουμε να το σεβαστούμε αυτό… στο Γιώργο… και ξαφνικά όταν έγινε το ξέσπασμα πήγαν όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι, οπότε σεβόμαστε ότι έδινε συνέντευξη στον Γιώργο, ζητάω συγνώμη δεν το γνώριζα».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε μήνυμα από την Κατερίνα Καινούργιου, ο οποίος το διάβασε στον αέρα.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας ««θέλω να πω κάτι πριν συνεχίσω. Γιατί εγώ στη ζωή μου θέλω να είμαι δίκαιος. Μου έστειλε μήνυμα ο Θέμης Μάλλης με τον οποίο έχουμε φάει ψωμί και αλάτι, εξαιρετικός δημοσιογράφος. Μου είπε ότι δεν ήξεραν ότι ο Πέτρος Κουσουλός ήταν σε ζωντανή σύνδεση με εμάς. Και μου έστειλε μήνυμα και η Κατερίνα Καινούργιου και μου είπε: “Γιώργο μου ζήτησα συγγνώμη δημόσια. Δεν καταλάβαμε ότι ο Πέτρος ήταν ζωντανά, σε ευχαριστώ’. Δεκτή η συγγνώμη, τα λάθη είναι για τους ανθρώπους και όταν αναγνωρίζονται… Προχωράμε».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: