Αντέδρασε έτσι & όλοι την αποθεώνουν: Αυτό έκανε η Ράνια Τζίμα όταν είδε ρεπορτάζ στο Mega για τον σύζυγό της

November 17, 2023

Αντέδρασε έτσι & όλοι την αποθεώνουν: Αυτό έκανε η Ράνια Τζίμα όταν είδε ρεπορτάζ στο Mega για τον σύζυγό της


Διαφ.

Διαστάσεις έλαβε το δείπνο που είχαν την Τρίτη ο Αλέξης Τσίπρας, και ο πρώην υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Οι δύο άντρες εθεάθησαν να τρώνε σε ταβέρνα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, όπου κατοικεί ο κ. Σακελλαρίδης μαζί με τη σύζυγό του, Ράνια Τζίμα.

Το θέμα πήρε διαστάσεις καθώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει μιλήσει δημοσίως μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης θεωρείται πρόσωπο υψηλής αποδοχής.

Πηγές που βρίσκονται κοντά στον Τσίπρα, ωστόσο ανέφεραν σχετικά με την συνάντηση με τον Σακελλαρίδη: «Ο πρώην πρωθυπουργός συναντά κατά καιρούς φίλους και πρώην συνεργάτες. Τι πιο φυσιολογικό. Ας μη τα συνδέουμε όλα με την πολιτική επικαιρότητα».

Κι αυτό επειδή το όνομα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, ακούγεται για τη θέση του αρχηγού των διαφωνούντων του ΣΥΡΙΖΑ. Οι φήμες αναφέρονται σε σκέψεις που υπάρχουν μεταξύ όσων αποχώρησαν από το ΣΥΡΙΖΑ, να προτείνουν στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο και τέως υποψήφιο δήμαρχο του κόμματος να ενώσει τις δυνάμεις της… διαφωνίας. Δεν είναι γνωστό αν ο Σακελλαρίδης έχει δεχθεί σχετική πρόταση και πολύ περισσότερο αν θα επιμείνει στην θέση του των τελευταίων χρόνων, να μείνει μακριά από το πεδίο της εμφανούς πολιτικής.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά το θέμα έπαιξε, ευλόγως, στο δελτίο ειδήσεων του Mega, σε παρουσίαση της… κυρίας Σακελλαρίδη, Ράνιας Τζίμα. Η οποία δεν επέτρεψε εαυτόν ούτε μια αντίδραση, ούτε ένα μειδίαμα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: