«Γεννήθηκα παντρεμένος»: Η όμορφη σύζυγος του Ιεροκλή Μιχαηλίδου & μητέρα της 32χρονης κόρης του

November 17, 2023

«Γεννήθηκα παντρεμένος»: Η όμορφη σύζυγος του Ιεροκλή Μιχαηλίδου & μητέρα της 32χρονης κόρης του


Διαφ.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του και μετρά πολλά χρόνια στην υποκριτική.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είναι παντρεμένος εδώ και πολλά χρόνια με την σύζυγο του, της οποίας δεν είναι γνωστό ούτε το όνομά της.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, η οποία είναι φιλόλογος και φυσικά της έχουν μεγάλη αδυναμία.

«Έκανα οικογένεια σε μικρή ηλικία και μετά την οικογένεια εξακολουθούσα να είμαι μποέμ τύπος, κάτι που ήταν δύσκολο γι’ αυτή. Αλλά γενικά λειτουργώ έτσι, δεν κάνω ιδιαίτερες αναλύσεις. Και λέω ότι όταν θέλουμε να κάνουμε κάτι, απλά το κάνουμε.

Έχω μια κόρη που είναι 32 ετών, είναι φιλόλογος και δουλεύει σε εκδόσεις. Είναι πολύ καλό παιδί και έχουμε μια άριστη σχέση. Είμαι παντρεμένος πολλά χρόνια. Γεννήθηκα παντρεμένος. Οι σχέσεις, όμως, είναι αδυσώπητες και περνάνε από σαράντα κύματα. Στο παρελθόν, την εποχή των γονιών μου-που παρεμπιπτόντως είναι ακόμα μαζί και ευτυχισμένοι- οι ρόλοι ήταν πιο ξεκάθαροι.

Από την δική μου γενιά και μετά, αμφισβητήθηκαν οι παραδοσιακοί ρόλοι, δεν βρέθηκαν κάποιοι καινούργιοι, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να έχουν χάσει την μπάλα και να μην υπάρχει κώδικας συνεννόησης. Και αυτό το παρατηρούσα και στις νεότερες γενιές, σε μαθήτριές μου στη σχολή υποκριτικής που δίδασκα.

Μου έλεγαν “Δεν βρίσκουμε άντρες”. Το θέμα είναι πως κανείς δεν κάνει πίσω στα θέλω του. Γι’ αυτό υπάρχει αυτό το κενό. Δεν ήμουν καλός πατέρας, από την άποψη ποιότητας και χρόνου που πρέπει να αφιερώσεις. Όταν κάνεις πολλά πράγματα μαζί, κάτι δεν θα κάνεις καλά. Τις περισσότερες δουλειές μου τις έκανα καλά και με αφοσίωση.

Στην προσωπική μου ζωή δεν ήμουν όπως θα ήθελα. Και πάντα μιλάω για βαθύτερα πράγματα και όχι στα τυπικά. Ίσως ήμουν ανώριμος και πολύ νέος, διότι έγινα πατέρας σε ηλικία 25 ετών. Έξι μήνες πριν είχα παντρευτεί. Στην πορεία, η οικογένεια, οι γονείς και οι φίλοι μου, έγιναν το απάγκιο μου και με στήριξαν σε όλα μου τα επαγγελματικά βήματα, ειδικά όταν έτρωγα χαστούκια και απόρριψη. Όλα με “ξύλο ξεκίνησαν” και τίποτα δεν μου δόθηκε εύκολα. Όλο αυτό που βίωσα, όμως, ήταν μια μαθητεία», έχει πει σε συνέντευξή του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: