«Έβλεπα τη Zέτα Μακρυπούλια με τον σύζυγό μου και ζήλευα πάρα πολύ, δεν άντεχα να τους βλέπω μαζί»

November 17, 2023

«Έβλεπα τη Zέτα Μακρυπούλια με τον σύζυγό μου και ζήλευα πάρα πολύ, δεν άντεχα να τους βλέπω μαζί»


Διαφ.

Η Βάσω Γουλιελμάκη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Σωκράτη Αλαφούζο ενώ ήταν κατηγορηματική σε μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους.

«Έχουμε τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό μου. Δεν θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον γάμο μου με τον Σωκράτη, έπρεπε να χωρίσουμε. Με τον Σωκράτη δεν υπάρχει χωρισμός γιατί δεν χωρίσαμε ποτέ, είμαστε οικογένεια για πάντα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Για την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο είπε: «Δεν βγαίνω αποτυχημένα ραντεβού γιατί τα ψάχνω από πριν. Θέλω ο άντρας να είναι ευγενικός, να έχει χιούμορ και μυαλό. Και sex sυmbol να με θεωρούν, εγώ με την παντόφλα μου και το κλάμερ θα κυκλοφορώ.

Είμαι μια χαρά αυτήν την περίοδο στα προσωπικά μου, θέλω να έχω συντροφιά, μου αρέσει. Είμαι ανοιχτή και σε δεύτερο γάμο».

Ενώ αποκάλυψε πως όταν ήταν ζευγάρι με τον Σωκράτη Αλαφούζο του είχε κάνει γκρίνιες για τις ερωτικές σκηνές που είχε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Οποιαδήποτε και να ήταν δίπλα στον Σωκράτη θα έκανα παράπονα, βασικά όχι παράπονα, μια γλυκιά γκρίνια», εξομολογήθηκε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: