«Μας φτάσατε στην απόγνωση»: Εξοργισμένη η Καίτη Φίνου μετά από αυτό, απάντησε με 29 σκληρές λέξεις

November 27, 2023

«Μας φτάσατε στην απόγνωση»: Εξοργισμένη η Καίτη Φίνου μετά από αυτό, απάντησε με 29 σκληρές λέξειςΞεσπά η Καίτη Φίνου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram κατά των δημοσιευμάτων για την κατάληξη της γενιάς της.

Έξαλλη έγινε η γνωστή ηθοποιός όταν ήρθε αντιμέτωπη με δημοσίευμα εφημερίδας το οποίο αναφέρει την απόφαση του Σταμάτη Γαρδέλη να νοσηλευτεί στη ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί.

Ειδικότερα, ο τίτλος του δημοσιεύματος ήταν: «Η γενιά των 80’s και της βιντεοταινίας κατέληξε στον ψυχίατρο». Επιπρόσθετα, το άρθρο αναφέρει και το όνομα της μεταξύ άλλων υπογραμμίζοντας: «Οι Σταμάτης Γαρδέλης, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη τα ινδάλματα της βιομηχανίας του θεάματος κατέρρευσαν».

Η Καίτη Φίνου, δικαιολογημένα θα λέγαμε, οργισμένη σπεύδει να απαντήσει στο δημοσίευμα μέσω Instagram. Συγκεκριμένα, γράφει στην ανάρτηση της: «Συγχαρητήρια. Μια “ομάδα” σαν εσάς μας φτάσατε στην απόγνωση… Βραβείο δημοσιογράφου αξίζει σε όλους εσάς που επί σειρά ετών μας υποβιβάζατε στα μάτια του κόσμου, παρέα πάντα με κάποιους πολύ γνωστούς “συναδέλφους” μας».

Δείτε την ανάρτηση της ηθοποιού:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: