Μαθεύτηκε 2 χρόνια μετά τον θάνατό του: «Ο Βοσκόπουλος έζησε 20 χρόνια παραπάνω και το χρωστάει στη Γκερέκου»

November 27, 2023

Μαθεύτηκε 2 χρόνια μετά τον θάνατό του: «Ο Βοσκόπουλος έζησε 20 χρόνια παραπάνω και το χρωστάει στη Γκερέκου»Η Τερέζα, καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «I Love ΣουΚου» μιλά για πολλά ζητήματα και μεταξύ άλλων για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Η δημιουργός και καλλιτέχνης αυτό τον καιρό εμφανίζεται στο «Εν Πλω» με τον Γιώργο Γερολυμάτο σε ένα ανατρεπτικό θα έλεγε κανείς live show. Άλλωστε μία συνεργασία με την Τερέζα δεν μπορεί παρά να είναι μοναδική και ανατρεπτική. Η επιτυχία της στα 90’s με το «Κυπελάκι» και η  διασκευή του κλασσικού κομματιού «Fly Me to the Moon» την καθιστούν μία πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα και καλλιτέχνη.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος & ο θαυμασμός στην Γκερέκου

Για το νέο της τραγούδι, με τον τίτλο «My Man» στο οποίο υπογράφει και τους στίχους, το έγραψε: «για τις γυναίκες που δεν έχουν βρει τον ιδανικό άντρα, όπως είμαι και εγώ, για να το ακούσει το Σύμπαν και έρθει αυτός ο ιδανικός άντρας».

Η Τερέζα, κατά την πορεία της στον χώρο, έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του χώρου, όπως η Λίτσα Διαμάντη, και ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Στην ερώτηση τι θυμάται από τον Τόλη Βοσκόπουλο, απαντά: «Τον έζησα σε μία δύσκολη στιγμή στη ζωή του. Χώριζε με την Τζούλια (σ.σ. Παπαδημητρίου). Ήταν ένας κύριος. Θαυμάζω και λατρεύω την Άντζελα Γκερέκου γιατί την έζησα λίγο με τον Τόλη και αυτό που θαυμάζω πολύ είναι το ότι αν έζησε αυτά τα επιπλέον χρόνια στη ζωή του τα έζησε ακριβώς επειδή ήταν η Άντζελα Γκερέκου στο πλευρό του.»

Η μικρή Καλομοίρα

Η μητέρα της Τερέζας ήταν στιχουργός. Στην ερώτηση εάν υπάρχει κάποιο τραγούδι που ζήλεψε και ήθελε να τραγουδήσει η ίδια, η Τερέζα απαντά: «Μια μέρα ήμασταν στο βενζινάδικο και βάζαμε βενζίνη. Πίσω ήταν η Καλομοίρα και δίπλα μου καθόταν η μητέρα μου. Είχα πει στην Καλομοίρα: “Θα πας Eurovision θες δε θες”. Μου λέει: “Ε θα δούμε, δεν ξέρω”. Της λέω: “Καλομοίρα, παίζεις; Εγώ δεν παίζω” Με κοιτάει η μητέρα μου (σ.σ. η παλιά τραγουδίστρια Καίτη Μπόνη) και μου λέει: “Δώσε μου ένα στυλό κι ένα χαρτί”. Βγαίνω να πληρώσω τη βενζίνη κι όταν ξαναμπήκα στο αμάξι μου λέει η μητέρα μου: έγραψα ένα τραγούδι, το Παίζεις, για την Καλομοίρα. Εκεί κατάλαβα ότι θα είναι μία μεγάλη επιτυχία. Η μητέρα μου πριν φύγει από τη ζωή μου είπε ότι έχει γράψει 2-3 τραγούδια για τη μικρή. Ξέρει η Καλομοίρα ότι ανά πάσα στιγμή έχουμε κάποια τραγούδια για εκείνη».

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο «Άδωνις»

Για το αν συμφωνεί με την αφαίρεση της λέξης «χοντρός» από το τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη, η δημιουργός απαντά: «Αυτό σημαίνει ότι μία λέξη δε σε εκφράζει, ίσως εκείνη την εποχή ήθελε να το κάνει αλλά δεν μπόρεσε. Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα και όχι τότε που το ηχογράφησε. Η αλήθεια είναι ότι, αν εμένα μου παρουσίαζες αυτό το τραγούδι, δεν ξέρω αν θα το έλεγα, ούτε τώρα ούτε και τότε».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα από την εκπομπή:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: