Έτσι θα τα κάνεις ξανά ολόλευκα σαν καινούρια: Βρήκαμε πώς θα καθαρίσεις εύκολα τις κιτρινίλες από τα μαξιλάρια σου

November 27, 2023

Έτσι θα τα κάνεις ξανά ολόλευκα σαν καινούρια: Βρήκαμε πώς θα καθαρίσεις εύκολα τις κιτρινίλες από τα μαξιλάρια σουΟι κιτρινίλες στα μαξιλάρια, που δημιουργούνται με το πέρασμα του χρόνου, μπορούν να εξαφανιστούν εύκολα και γρήγορα και να φαίνονται σαν καινούρια, με μόλις τρία υλικά.

Και μπορεί το τακτικό πλύσιμο στα μαξιλάρια να είναι σημαντικό, σύμφωνα με τους ειδικούς, θα πρέπει να αντικαθίστανται κάθε ένα με δύο χρόνια.

Στο σχετικό βίντεο της Μαρίας Αγγελη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram aggelim2, φαίνεται ο δικό της τρόπο να καθαρίζει τα μαξιλάρια της από τις κιτρινίλες και να τα φρεσκάρει εύκολα και γρήγορα.

Για να φύγουν οι κιτρινίλες από το μαξιλάρι, θα χρειαστούν μόλις τρία υλικά, τα οποία μάλιστα υπάρχουν ήδη στα ντουλάπια κάθε σπιτιού.

Στην αρχή, μπαίνουν τα μαξιλάρια που μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο (θα δείτε το ταμπελάκι του με τις σχετικές οδηγίες) και στη συνέχεια βάζουμε στον κάδο 1 κούπα ζεστό νερό, μισή κούπα ποτήρι σόδα και μισή κούπα απορρυπαντικό.

Πλένονται στο μεσαίο πρόγραμμα και προτίμηση με στύψιμο, προκειμένου να μην μείνουν πολλά νερά και υγρασία μετέπειτα στο εσωτερικό του μαξιλαριού.

Μόλις το πρόγραμμα ολοκληρωθεί, απλώνονται τα μαξιλάρια στον ήλιο, για τουλάχιστον μια μέρα, ώστε να στεγνώσουν εντελώς.

Οι κιτρινίλες στα μαξιλάρια πονοκέφαλος για κάθε νοικοκυρά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: