«Έβγαλα πολλά λεφτά από το “Κωνσταντίνου & Ελένης”, θα αγόραζα σπίτι αν συνεχιζόταν και για 3η χρονιά»

November 28, 2023

«Έβγαλα πολλά λεφτά από το “Κωνσταντίνου & Ελένης”, θα αγόραζα σπίτι αν συνεχιζόταν και για 3η χρονιά»


Διαφ.

Η Ελένη Φιλίππα, γνωστή και ως τηλεοπτική “Έλλη” από το Κωνσταντίνου και Ελένης, μίλησε για την πορεία της στη γνωστή σειρά.

Ήταν να γυριστεί και τρίτη σεζόν αλλά η Ελένη Ράντου ήταν εκείνη που έκανε περισσότερο πίσω”, αποκαλύπτει η ίδια, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

«Δεν παρακολουθώ τις επαναλήψεις του Κωνσταντίνου & Ελένης. Κατ’ αρχάς, δεν ανοίγω τηλεόραση πριν τις 8 το βράδυ, εκτός και αν έχει συμβεί κάτι συγκλονιστικό», παραδέχεται η Ελένη Φιλίππα.

«Δεν θα τύχει λοιπόν να πέσω σε κάποια επανάληψη και επίσης δεν θα μπω ποτέ στο YouTube να δω τα επεισόδια. Όταν κάποιοι φίλοι μου στέλνουν διάφορα βίντεο με κάποιες ατάκες από τη σειρά, γελάω», συμπληρώνει στην απάντησή της η ηθοποιός.

«Εμένα θα μου άρεσε να γίνει ένα remake αλλά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να γίνει. Στα remake πάντα έχεις αυτόν τον κίνδυνο να μην έχουν την ίδια επιτυχία με το αρχικό. Πολύ σπάνια ένα remake έχει την ίδια επιτυχία. Κάποιες φορές μάλιστα είναι και πλήρης η αποτυχία τους», επισημαίνει η Ελένη Φιλίππα.

Θα πήγαινε για τρίτη χρονιά το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

«Ναι και θα ήταν πολύ καλό. Αλλά η Ελένη Ράντου ήταν εκείνη που περισσότερο έκανε πίσω. Φοβόταν ότι θα μας ταυτίσουν με αυτή τη σειρά, πού να το φανταζόταν ότι αυτό θα παιζόταν συνέχεια σε επανάληψη», απαντά η Ελένη Φιλίππα.

«Μου έχει τύχει να μου ζητήσουν και… νομικές συμβουλές λόγω του ρόλου μου. Υπήρχαν άνθρωποι που με ρωτούσαν «α δεν είστε δικηγόρος;». Το μυαλό των ανθρώπων μερικές φορές κάνει περίεργους συνειρμούς», αποκαλύπτει η ηθοποιός.

«Δεν έπαιρνα τις αμοιβές που έπαιρναν κάποιοι πρωταγωνιστές, αλλά παίρναμε πολύ καλά λεφτά. Πήρα κατ’ αρχάς αυτοκίνητο και αν πήγαινε και για τρίτη χρονιά, μπορεί να έπαιρνα και ένα σπίτι, με δάνειο βέβαια», απαντά η Ελένη Φιλίππα σε σχετική ερώτηση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: