Τον γνώρισε στα 16 της, έμεινε έγκυος στα 24: Τα γενέθλια της Ήβης Αδάμου & η διαφορά ηλικίας με τον Κουινέλη

November 28, 2023

Τον γνώρισε στα 16 της, έμεινε έγκυος στα 24: Τα γενέθλια της Ήβης Αδάμου & η διαφορά ηλικίας με τον ΚουινέληΗ Ήβη Αδάμου γιόρτασε τα 30α γενέθλιά της με ένα αξέχαστο πάρτι, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουινέλη και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της, μεταξύ των οποίων και ένα τρυφερό στιγμιότυπο που φιλάει τον Μιχάλη Κουινέλη και τις συνόδευσε με τη λεζάντα «Η καρδιά μου ξεχειλίζει από ευγνωμοσύνη και αγάπη για όλους τους καταπληκτικούς φίλους που ήπιαμε παρέα τα 8 τελειωμένα σφηνάκια… Περιτριγυρισμένοι από τους καλύτερους φίλους, γελάσαμε, χορέψαμε και δημιουργήσαμε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κάνατε τη χθεσινή βραδιά να μου μείνει αξέχαστη. Στην υγειά της φιλίας λοιπόν, του γέλιου και των περιπετειών που βρίσκονται μπροστά μας».

Η ανάρτηση της Ήβης Αδάμου για τα γενέθλιά της

Η διαφορά ηλικίας που έχει η Ήβη Αδάμου με τον Μιχάλη Κουϊνέλη

Μπορεί η Ήβη Αδάμου να είναι 30 ετών και ο Μιχάλης Κουϊνέλης 44, αλλά η διαφορά ηλικίας δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στη δημιουργία μίας πανέμορφης οικογένειας.

Το ζευγάρι έκανε σχέση όταν η τραγουδίστρια ήταν 19 ετών και στα 24 της έγινε μητέρα, με την κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη, να συμπληρώνει την ευτυχία τους.

Γνωρίστηκαν το 2012, όσο η τραγουδίστρια ήταν ακόμη διαγωνιζόμενη στο «X-Factor» και συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2010, στο τραγούδι «Σαν Έρθει η Μέρα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: